FOTBAL  »  Superliga  »  BANI

Bonusuri de rivalitate

Articol de - Publicat miercuri, 16 aprilie 2008 00:00

Pentru partidele cu Steaua şi Rapid, dinamoviştii au alocată o primă totală de 150.000 de dolari.

Acţionarii au hotărît să şteargă cu buretele ultimele evoluţii ne­fas­te ale echipei şi sînt hotărîţi să-i im­pulsioneze financiar pe jucători în perspectiva derby-urilor din acest final de sezon, cu Rapid, în Giuleşti, şi cu Steaua, pe teren propriu.

Şefii îşi doresc neapărat succese împotriva celor două rivale pentru a termina cu capul sus un sezon compromis şi a se revanşa cît de cît în ochii suporterilor, care îi contestă în egală măsură pe jucători şi conducători. Pentru a-i motiva fotbalişti, şefii s-au gîndit să le ofere un bonus total de 150.000 de dolari pentru victoriile cumulate contra Rapidului şi a Stelei!

În restul partidelor, cu Unirea Urziceni, Universitatea Craiova şi UTA, fotbaliştii vor juca pe primele din Regulamentul de Ordine In­terioară, adică 400 de dolari remiza şi 800 $ în cazul victoriei. Bo­nusul de participare în Cupa UEFA, de 10.000 de dolari de fot­ba­list, rămîne valabil, acţionarii ne­con­ce­pînd ca Dinamo să rămînă în afara Europei în sezonul următor.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
 •  16 Aprilie 2008, 10:20

primaria sectorului 2 a spossorizat galeria dinamo cu 100 milioane de lei.barba ,omul care a luat banii de la primar a adus doar 50 la galerie.restul pt el.hotuleeeeeeeeeeeee

 •  16 Aprilie 2008, 08:42

primele cu cfr le-au primit,pt si-au indeplinit obiectivul,la fel si rapidul

 •  16 Aprilie 2008, 03:21

unde au fost primele cand ati jucat cu cfr?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează