FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA 2-1

VIDEO EXCLUSIV „Golul doi a venit după o greșeală individuală” » Cine a fost tras la răspundere după Germania - România

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 09:54 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 09:57

România a pierdut la limită meciul din Germania, 1-2, după o prestație foarte bună a „tricolorilor”.

După meci, la GSP LIVE, Răzvan Raț, fost căpitan al României, a lăudat evoluția elevilor lui Mirel Rădoi și spune că golul victoriei, marcat de Thomas Muller, putea fi evitat dacă Andrei Ivan nu-l pierdea din marcaj pe jucătorul lui Bayern. 

VIDEO Răzvan Raț: „Puteam pleca din Germania cu un rezultat bun. Ne-am apărat eroic!”

„„Dacă aveam puțin noroc, plecam cu un rezultat bun. Una peste alta ne-am apărat 90 de minute, am avut o sclipire a lui Hagi. Ne-am apărat eroic și am încercat să reducem din diferența de valoare.  Nu intră în discuția atitudinea și faptul că băieții nu și-au dorit. Au avut o atitudine corectă.

Există o diferență mare între România și Germania. Una peste alta, mai am o remarcă. Golul doi e marcat dintr-o fază fixă, după o greșeală individuală, nu una colectivă. Sigur Ivan trebuia să fie acolo. Muller e omul lui Ivan, care la un moment dat îl pierde. El încearcă să arate că există un om liber, dar e de fapt omul lui.

Cred că era mai periculos dacă am fi câștigat, în vederea meciului cu Armenia. Dar cu puțin noroc, luam un punct la care nu speram înainte de meci.  Dar, din păcate, nu am rezistat. Cred că golul doi putea fi evitat. Dar e de apreciat cum s-au apărat băieții și cum și-au dorit”, a spus Răzvan Raț la GSP LIVE.

Citește și: 

Mirel Rădoi, contre cu Mihai Mironică la conferința de presă: „Dacă știți mai bine decât mine...” / „Vă spun ce am văzut!”

Calcule și scenarii în grupa României, după Islanda - Armenia și Liechtenstein - Macedonia de Nord

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  11 Octombrie 2021, 20:17

Greseala mare nu a fost a lui Ivan, ci a lui Radoi care l-a pus pe Ivan sa-l tina pe Muller. Iar Rus a dat mingea afara desi era liber ca pasarea cerului, oferindu-le nemtilor cadou cornerul din care Muller a inscris golul doi.

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  09 Octombrie 2021, 13:00

Cifrele Instat nu mai au valoare ?! Pai la 23% posesie ,1 sut pe poarta, ce meci grozav am facut?! In rest bombardament german din toate pozitiile, pase intre nemti ca pe bulevard, ratari cat casa tot nemtesti. Pentru unii mare ghinion ca am luat gol la o faza in care toata apararea dormea,era inghesuita in fata lui Nita. Gninion mare a avut Germania, noi ca si la Bucuresti mare noroc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează