INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AJAX

Ajax sub asediu! Van der Sar a vrut să-și dea demisia! » Întrebări despre bonusul lui Overmars

Marc Overmars și Van der Sar// Foto: IMAGO / Pro Shots
Marc Overmars și Van der Sar// Foto: IMAGO / Pro Shots

Articol de - Publicat marti, 15 februarie 2022 14:52 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 15:49

Ajax e urmărit atent după scandalul sexual care a declanșat plecarea fostului director sportiv Marc Overmars. Directorul general s-a gândit și el la demisie. Iar investitorii întreabă ce s-a întâmplat cu cele 1,25 milioane de euro primite de Overmars la prelungirea contractului.

Marc Overmars a fost forțat să părăsească Ajax, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală în interiorul clubului, dar „lăncierii” încă au probleme din cauza acestui scandal.

Detalii ȘOCANTE din „cazul Marc Overmars” » Le trimitea femeilor din club fotografii cu organele genitale. I se spunea „Vărul excitat” la Ajax
SCANDAL SEXUAL
Detalii ȘOCANTE din „cazul Marc Overmars” » Le trimitea femeilor din club fotografii cu organele genitale. I se spunea „Vărul excitat” la Ajax

Edwin van der Sar: „Cum a fost posibil să nu observ nimic?”

Edwin van der Sar, CEO, fost coechipier și prieten cu ex-directorul sportiv, a declarat în timpul unei conferințe de presă că „m-am gândit să-mi dau demisia. M-am întrebat: Cum a fost posibil să nu observ nimic și ce mai fac eu aici? Dar sprijinul colegilor m-a făcut să rămân. Sunt responsabil pentru Ajax. Avem 550 de angajați”.

A returnat Marc Overmars banii?

Van der Sar nu a scăpat însă de anchetă după ruptura de Overmars. Pentru că investitorii olandezi, inclusiv acționarii lui Ajax, vor să afle ce s-a întâmplat cu bonusul primit de Overmars pe 28 ianuarie, la prelungirea contractului până în 2026.

Liderii roș-albilor au anunțat că fostul fotbalist, din 2012 director sportiv, a părăsit gruparea din Amsterdam, însă nu au precizat nimic despre acea primă. La sfârșitul lunii trecute, Overmars a încasat 1,25 milioane de euro. Investitorii sunt curioși dacă banii au fost sau vor fi returnați.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Patronul pistolar al lui Răzvan Lucescu, atac la ultrași: „Nu sunt fani PAOK, sunt criminali!”

Ronaldo, atacat dur de un fost fotbalist important al lui Manchester United: „Este un jucător egoist, îi pasă doar de el! United nu avea nevoie de Cristiano”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează