SPORTURI  »  AUTO  »  ACCIDENT

Mihai Leu, gest pentru cei doi băieți pe care i-a lovit la Super Rally Târgu Mureș » Ce a făcut pilotul imediat după accident

Mihai Leu, alături de cei doi băieți
Foto: facebook/fras
Mihai Leu, alături de cei doi băieți Foto: facebook/fras

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2022 09:42 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 10:27

Mihai Leu, fost campion mondial de box și campion național de raliuri, a fost protagonistul unui accident la Super Rally Târgu Mureș, în care a rănit doi copii aflați pe margine.

Accidentul a avut loc pe circuitul stradal din Târgu Mureș, în timpul unei etape din Campionatul Național de Super Rally. Pilotul a derapat, a ieșit în decor și a acroșat un gard de protecție de pe marginea circuitului, rănind doi copii în vârstă de 6 și 8 ani aflați lângă gard.

Cei doi au avut nevoie de scurte îngrijiri medicale, însă nu au necesitat transportarea la spital. Imediat după cursă, pilotul a ținut să se revanșeze în fața copiilor.

Mihai Leu, gest pentru cei doi copii după incidentul de la Super Rally Târgu Mureș

Acesta i-a scos pe cei doi băieți la masă, acolo unde le-a dat acestora trofeele pe care el le-a câștigat la etapa de la Târgu Mureș.

„Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat, dar mă bucur că cei doi micuți sunt bine. Chiar am vorbit cu părinții și vor veni la următoarea etapă de la Deva”, a spus Mihai Leu potrivit Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

În urma incidentului, Federaţia Română de Automobilism Sportiv a anunțat că a deschis o anchetă pentru a vedea circumstanţele în care s-a produs incidentul.

La raliuri, ca să câștigi o secundă faci eforturi uriașe. Și atunci, ce rost are să-ți asumi riscuri pe șosea ca să scurtezi cu zece minute drumul Hunedoara-București? Când eram tânăr mai mergeam tare, acum cine e cu mine în mașină e dezamăgit că nu conduc suficient de tare.

- Mihai Leu, în 2019, pentru GSP

VIDEO Mihai Leu vorbeste despre perioada grea prin care trecut

Citește și alte știri de actualitate: 

Soția unui cunoscut sportiv, mărturie terifiantă: „Soțul m-a abuzat în toate modurile! Copiii au fost martori”

Pe ultima sută de metri » Camelia Potec, înaintea debutului Campionatelor Europene de juniori de la Otopeni: „Totul arată bine”

Citește și:

Adio! Cristi Chivu a ratat titlul cu Inter și și-a dat demisia: „Și cu asta am încheiat”
Stranieri
Adio! Cristi Chivu a ratat titlul cu Inter și și-a dat demisia: „Și cu asta am încheiat”
În Bundesliga a fost nebunie curată la baraj: au revenit de la 0-3! Imagini tari
Campionate
În Bundesliga a fost nebunie curată la baraj: au revenit de la 0-3! Imagini tari
Avocatul care a salvat FRF de la faliment în procesul cu Mititelu, implicat în scandalul momentului! Acuzat de trafic de influență și spălare de bani
Superliga
Avocatul care a salvat FRF de la faliment în procesul cu Mititelu, implicat în scandalul momentului! Acuzat de trafic de influență și spălare de bani

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează