INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  CROAȚIA - BRAZILIA 1-1 (4-2 D.PEN.)

VIDEO Dan Petrescu a urmărit sfertul de Mondial și a făcut legătura cu CFR Cluj: „Pe Golofca erați supărați...”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj +11   FOTO
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2022 14:28 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2022 15:29

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a remarcat cum Dominik Livakovic (27), eroul Croației la Campionatul Mondial, a fost providențial și contra ardelenilor, în meciul cu Dinamo Zagreb din 2020.

În august 2020, CFR Cluj a primit vizita croaților de la Dinamo Zagreb, pentru un meci din turul secund al calificărilor pentru Champions League.

Mai mulți jucători din actuala echipă a Croației, calificată în semifinalele Campionatului Mondial, jucau atunci la Dinamo Zagreb. Unii încă o fac.

În acest context, Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a amintit faptul că eroul croaților din optimile și sferturile Mondialului, portarul Dominik Livakovic, i-a apărat un penalty chiar și românului Cătălin Golofca.

Ce a remarcat Dan Petrescu la Croația - Brazilia: „Livakovic a apărat penalty și la Cluj”

„La Croația nu știu dacă a remarcat cineva, dar portarul care a apărat penalty-urile cu Japonia și cu Brazilia (n.r. - Livakovic) este portarul lui Dinamo Zagreb, care a apărat și în fața lui Golofca aici, când toată lumea era foarte supărată.

Orsic, care ne-a dat două goluri aici, a intrat și i-a pasat decisiv lui Petkovic. Și Petkovic ne-a dat gol!

Deci Orsic, portarul, Petkovic, fundașul central cu mască (n.r. - Gvardiol), care valorează 100 de milioane, și încă unul (n.r. - Majer), jucau la Dinamo Zagreb. Cinci jucători.

Noi am jucat de la egal la egal cu ei, dar presa românească și toată lumea din club ne-au făcut praf că ne-a eliminat Dinamo Zagreb la penalty-uri, că de ce a bătut Golofca în loc de altcineva?

Păi acum, că au ratat Rodrygo și Marquinhos? Oricine poate rata. Uitați-vă la ce nivel este Dinamo Zagreb, la ce nivel are. Cum să ajungă echipele din România la nivelul ăla?

Să ajungem în Champions League? Cum? Păi, întâlnim Dinamo Zagreb. Uitați-vă unde e, în semifinale de Mondiale! Noi nu avem niciun jucător la Mondial, dar când vine Champions League, cereți toți să câștigăm”, a afirmat Dan Petrescu.

Dinamo Zagreb a eliminat-o pe CFR Cluj

Meciul de atunci dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb s-a încheiat la egalitate, 2-2, dar croații, victorioși la loviturile de departajare, 6-5, au trecut mai departe. Penalty-ul lui Golofca a fost apărat, iar Kevin Boli nu a prins cadrul porții.

Mislav Orsic nu a înscris în acel meci, contrar afirmațiilor lui Dan Petrescu. Petkovic a făcut-o, într-adevăr, dar numai la loviturile de departajare. În timpul regulamentar, au punctat pentru croați Amer Gojak și Lirim Kastrati.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial: 

Schimbare majoră înainte de semifinalele Campionatului Mondial: începe „Visul”

Leii Atlasului nu ne-au lăsat să dormim » Ovidiu Ioanițoaia, despre cum s-a trăit la Doha calificarea Marocului în semifinalele Mondialului

Citește și:

Schimbare: cine transmite la TV România - Liechtenstein, ultimul amical înainte de Euro 2024
Nationala
Schimbare: cine transmite la TV România - Liechtenstein, ultimul amical înainte de Euro 2024
Daniel Bîrligea părăsește Superliga după Euro 2024! Neluțu Varga are oferte de nerefuzat pe masă » Câți bani va lua CFR Cluj
Superliga
Daniel Bîrligea părăsește Superliga după Euro 2024! Neluțu Varga are oferte de nerefuzat pe masă » Câți bani va lua CFR Cluj
Debut la Euro după ce am lăsat Italia acasă » Fără niciun stelist, cu cel mai tânăr selecţioner pe bancă şi debutul lui Hagi la un turneu final la doar 19 ani
Nationala
Debut la Euro după ce am lăsat Italia acasă » Fără niciun stelist, cu cel mai tânăr selecţioner pe bancă şi debutul lui Hagi la un turneu final la doar 19 ani

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close