GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Grătarul kamado Big Green Egg cu capac ceramic cucerește gătitul în aer liber din România!

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2023 14:22 / Actualizat joi, 15 iunie 2023 14:28

Se știe că vara este sezonul concediilor și a grătarelor care sfârâie apetisant în aer liber la fiecare sfârșit de săptămână! Și cum poate fi mai bine marcată această perioadă a reuniunii și a momentelor de bună dispoziție, decât la focul unui grătar apetisant în curtea casei noastre, alături de familie sau prietenii dragi. În acest articol vom descoperi cele mai potrivite variante de grătar care să ne satisfacă pe deplin pasiunea pentru gătitul în aer liber și experiența desăvârșită a gustului preparatelor delicioase, indiferent de condițiile meteo de afară. 

În acest sens, am apelat la sfaturile specialiștilor de la PEFOC - firmă sibiană cu experiență vastă în industria soluțiilor de încălzire alternativă, în oferta cărora, pe lângă o gamă completă de șeminee pe lemne de calitate superioară și modele premium de sobe rustice sau moderne, vom găsi și o serie de grătare kamado ceramice speciale pe care vi le vom prezenta în rândurile următoare.    

Un grătar pe cărbuni va rămâne întotdeauna varianta perfectă pentru prepararea rapidă și gustoasă, nu numai a cărnii, dar și a legumelor sau a altor preparate, datorită performanțelor superioare de ardere și ușurința la gătit în aer liber. 

Bineînțeles, grătarele cu gaz și cu peleți sunt convenabile, iar cele electrice satisfac și ele preferințele unui tip de utilizatori. Noi ne doream însă, un grătar de grădină care să fie mai mult decât atât: un grătar care, pe lângă funcționalitate superioară, să ofere și un gust desăvârșit mâncării pe care o preparăm. 

De aceea, singurul grătar care a putut satisface pe deplin preferințele noastre, a rămas grătarul pe cărbuni. Și dintre toate tipurile de grătare, ne-am oprit la Big Green Egg – brand american de renume care produce și distribuie în toată lumea grătare ceramice perfomante cu garanție pe viață. Ce este inedit îl reprezintă faptul că garanția nu se aplică doar la componente (părți metalice, inele, capac, etc.) ci și la structura  ceramică.

În continuare, vom prezenta avantajele pe care le-am descoperit și ne-au convins și mai mult că acest tip de grătar grădină inovator, disponibil în oferta profesioniștilor de la PEFOC este cu adevărat grătarul pe care ni-l dorim și în care merită să investim.

Big Green Egg are o tradiție îndelungată, fiind practic rezultatul a secole de proiectare și dezvoltare. Acesta este o invenție tradițională japoneză preluată și popularizată de americani în anii ‘70, ce poarta numele de Kamado și este un grătar ce funcționează pe cărbuni. Cu o tehnologie avansată de producere a ceramicii (aceeași ceramică folosită de NASA) aceștia produc astăzi un grătar care îndeplinește cele mai riguroase cerințe. Fabricat conform celor mai stricte standarde de calitate, Kamado-ul deține proprietăți superioare de izolație și poate rezista temperaturilor extreme și fluctuațiilor specifice de temperatură. În plus, grătarul poate fi încălzit de cel puțin 100.000 de ori fără să-și piardă din calitățile sale.

Descoperim că ceramica folosită în construcția grătarelor Big Green Egg reflectă căldură, generând un flux de aer care face ca ingredientele și felurile de mâncare să fie extrem de suculente, oferind astfel preparatelor un gust intens și delicios, amintindu-ne pe alocuri, de gustul preparatelor gătite cu dragoste de bunicile și mamele noastre, pe rustica soba pe lemne. 

Până la urmă, degeaba avem un grătar care ne ține o viață, dacă nu suntem pe deplin mulțumiți și de gustul preparatelor. În acest sens, merită menționată și comparația Kamado Joe vs Big Green Egg ce reprezintă la ora actuală, “bătălia” dintre cele mai bune modele de grătare cu capac ceramic de pe piața de specialitate.

Grătarul necesită și o serie de accesorii ce îl fac mai ușor de manevrat și de utilizat în condiții de siguranță și confort. De aceea, pe lângă oferta completă de grătare, șeminee, focare premium, coșuri de fum sau sobe, www.pefoc.ro pune la dispoziție și o varietate largă de perii de curățat, aprinzătoare de cărbuni, termometre, prese pentru burger, tocătoare, așchii pentru afumat - toate acestea pentru o experiență demnă de un veritabil masterchef al gătitului în aer liber.

Citește și:
După ce și-a mărit sânii, jucătoarea de tenis a intrat pe o platformă pentru adulți » Va câștiga într-un an mai mult decât în întreaga carieră
Tenis
După ce și-a mărit sânii, jucătoarea de tenis a intrat pe o platformă pentru adulți » Va câștiga într-un an mai mult decât în întreaga carieră
Gino Iorgulescu și-a ales succesorul la LPF: „Dacă stau să mă gândesc, el ar trebui să fie!”
Superliga
Gino Iorgulescu și-a ales succesorul la LPF: „Dacă stau să mă gândesc, el ar trebui să fie!”
„Made in Oltenia” » Cu Baiaram și Cicâldău în frunte, jucătorii au petrecut cu manele, la o zi după drama de la Atena: „Pentru Cristina, soția mea”
Superliga
„Made in Oltenia” » Cu Baiaram și Cicâldău în frunte, jucătorii au petrecut cu manele, la o zi după drama de la Atena: „Pentru Cristina, soția mea”
Defensiva lui Dinamo, făcută franjuri de UTA! Fostul câine „a mușcat” și apoi nu a mai putut fi oprit de colegi după gol
Superliga
Defensiva lui Dinamo, făcută franjuri de UTA! Fostul câine „a mușcat” și apoi nu a mai putut fi oprit de colegi după gol
ULTIMA ORĂ Facturi mai mari la energia electrică de la 1 ianuarie
Profit.ro
ULTIMA ORĂ Facturi mai mari la energia electrică de la 1 ianuarie

„Fotbalistul Anului”, Andrei Rațiu, interviu de gală la Madrid: „Nu sunt arogant. Sunt doar timid” + „Vini jr. cel mai incomod? Nu! El e mult mai electrizant!”

„Trebuie obsesie, dar și liniște” » David Popovici e „Sportivul Anului” și vorbește într-un interviu-eveniment despre o mare provocare: „N-am trecut niciodată prin așa ceva”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă niciun comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează