FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Fundașul pentru care Gică Hagi garanta în urmă cu 4 ani a semnat într-un campionat exotic » Va fi coleg cu fostul mijlocaș de la Dinamo și Oțelul

Marius Leca, pe vremea când îmbrăca tricoul Viitorului. 
Foto: Instagram @ _mariusleca
Marius Leca, pe vremea când îmbrăca tricoul Viitorului. Foto: Instagram @ _mariusleca

Articol de , - Publicat miercuri, 04 octombrie 2023 11:11 / Actualizat miercuri, 04 octombrie 2023 11:15

Fostul fundaș central de la Viitorul, Marius Leca (23 de ani), a semnat cu formația Neroca FC, din liga a doua din India. El fusese legitimat ultima oară la CS Afumați, în Liga 3, unde a bifat 4 prezențe în sezonul trecut. 

Marius Leca era anunțat de Gică Hagi (58 de ani), managerul trupei de la malul Mării, drept noul mare jucător produs în Academia de la Ovidiu: „Îl avem pe Leca, e născut în 2000. Va apărea în play-off. El e următorul meu pariu”, preciza Gheorghe Hagi în anul 2019, la Radio Sport 1. 

Acum, fostul fundaș central de la Viitorul Constanța, formație cu care a cucerit atât Cupa României, cât și Supercupa României, în anul 2019, a semnat cu Neroca FC, echipă care sezonul trecut a terminat pe locul 10 în liga secundă din India, scriu cei de la Playsport. 

Îl sare pe Pușcaș? Ce plănuiește selecționerul Edi Iordănescu pentru meciurile din octombrie
CONVOCĂRI
Îl sare pe Pușcaș? Ce plănuiește selecționerul Edi Iordănescu pentru meciurile din octombrie

Marius Leca, fostul fundaș de la Viitorul, a semnat cu Neroca, formație din liga a doua indiană

Contactat de GSP, Marius Leca a confirmat mutarea.  „E un pas înainte din toate punctele de vedere, ținând cont că în ultimul an am jucat în România, la Liga 3”, a precizat fundașul central, pentru Gazeta Sporturilor. 

Marius Leca a mai trecut prin carieră pe la Unirea Constanța și Dunărea Călărași. A bifat un singur meci în Superliga, în play-off-ul sezonului 2018-2019. 

Atunci, el a jucat 44 de minute în victoria Viitorului din deplasarea de la Giurgiu cu Astra, scor 4-1 pentru dobrogeni. 

Marius Leca va fi coleg cu Bogdan Gavrilă la Neroca FC 

La echipa din liga a doua indiană, Marius Leca va fi coleg cu Bogdan Gavrilă (31 de ani), fostul mijlocaș de la Chindia, Oțelul Galați, Dinamo și Poli Iași. 

Fundașul pentru care Gică Hagi garanta în urmă cu 4 ani a semnat într-un campionat exotic » Va fi coleg cu fostul mijlocaș de la Dinamo și Oțelul
Bogdan Gavrilă, în studioul GSP. Foto: Instagram @ bogdan.gavrila

El a semnat cu Neroca în septembrie, după ce fusese liber de contract din februarie, după despărțirea de Dinamo. 

Citește și: 

Gabi Balint și Ilie Dumitrescu, dați pe spate de prestația lui Jude Bellingham de la Napoli: „E incredibil! Joacă un fotbal total”

Transferul jucătorului care a chinuit FCSB în Conference League e anchetat de FIFA după un truc financiar făcut între două cluburi cu același patron!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno534
creeperno534  •  04 Octombrie 2023, 22:41

A semnat cu Avantul Prabusirea

dobrin
dobrin  •  04 Octombrie 2023, 16:27
Postat de ionescugeorge77 pe 04 Octombrie 2023, 15:24

...asa este liga a doua indiana este un pas inainte ...

De acolo poate ajunge la Rapid.

godot
godot  •  04 Octombrie 2023, 16:22

Să aibă mare grijă ce face pe acolo, există un flagel care se numește mafia pariurilor, și care se bazează pe fraieri și pe lacomi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează