INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC PORTO - BARCELONA 0-1

Antrenorul lui FC Porto are o problemă cu arbitrajul lui Anthony Taylor: „Am jucat împotriva unui «mai mult decât un club»”

Sergio Conceicao
Sergio Conceicao

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 11:14 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 11:14

La finele meciului pierdut miercuri seară, în fața Barcelonei (0-1), antrenorul lui FC Porto, Sergio Conceicao, a sugerat că „centralul” englez Anthony Taylor i-ar fi favorizat pe catalani. El a comentat arbitrajul apelând la logo-ul grupării blaugrana, „Mes que un club”.

FC Porto a pierdut derby-ul iberic al Ligii, cu Barcelona (0-1), iar antrenorul Sergio Conceicao și-a îndreptat criticile și asupra brigăzii care a condus partida.

Gigi Becali nu-l mai vrea în echipa de start: „I-am luat şi apartament de 200.000 de euro, dar nu stau 7 ani după el!”
FCSB
Gigi Becali nu-l mai vrea în echipa de start: „I-am luat şi apartament de 200.000 de euro, dar nu stau 7 ani după el!”

8 „galbene" contra Barcelonei, unul împotriva lui FC Porto

Catalanii au avut mai mult "de suferit" de pe urma deciziilor "centralului" Anthony Taylor: 8 "galbene", dintre care unul arătat lui Xavi, alte două lui Gavi, eliminat în prelungiri (90+3). Porto? Doar un avertisment.

Dar când a fost întrebat de arbitraj, Conceicao a sugerat altceva: "Am jucat împotriva unui «mai mult decât un club»". Aluzie la logo-ul Barcei, "Mes que un club".

Două momente litigioase judecate în favoarea Barcelonei 

Tehnicianul portughez n-a detaliat, însă foarte probabil face trimitere la două decizii din finalul partidei. Mai întâi, Taylor le-a acordat lustanilor un penalty, în urma unui henț comis de Cancelo în propriul careu.

Dar apoi, din camera VAR, Stuart Attwell i-a semnalat un alt henț, comis în prealabil de Eustáquio. Și a anulat lovitura de la 11 metri. Trei minute mai târziu, Taremi a înscris splendid, din foarfecă. 1-1? Nu! Reușita nu i-a fost validată pentru că se afla în poziție de afară din joc!

Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Ligii

Altfel, titular în premieră în Champions League, catalanul Lamine Yamal a doborât un record vechi de 29 de ani: la numai 16 ani și 83 de zile, a devenit cel mai tânăr titular din istoria competiției, depășindu-l pe nigerianul Celestine Babayaro, titular la Anderlecht într-un meci cu Steaua disutat în noiembrie 1994, la vârsta de 16 ani și 86 de zile.

Spre finalul meciului, Yamal a fost și protagonistul unui eveniment inedit. A părăsit terenul pentru a merge la toaletă și nu s-a mai întors. Oaspeții au jucat în inferioritate numerică timp de 5 minute, până când Xavi, avizat de stafful său că puștiul se simte rău, l-a introdus pe Marcos Alonso. z

Citește și: 

Întrebarea care l-a iritat pe Luis Enrique, după Newcastle - PSG 4-1: „Cred că ai văzut alt meci”

Luis Enrique și Kylian Mbappe, desființați în L'Equipe după dezastrul cu Newcastle

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
1945sv0509
1945sv0509  •  05 Octombrie 2023, 17:14

Deci Barcelona a primit 8(0pt) cartonase galbene, iar Gavi nu va putea juca cel putin o etapa, iar antrenorul lui Porto acuza arbitrajul. Curat murdar, coane.

1945sv0509
1945sv0509  •  05 Octombrie 2023, 17:14

Deci Barcelona a primit 8(0pt) cartonase galbene, iar Gavi nu va putea juca cel puin o etapa, iar antrenorul lui Porto acuza arbitrajul. Curat murdar, coane.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează