FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONSTANȚA

GALERIE FOTO Soția lui Denis Drăguș a născut în apă, la Constanța. Fotbalistul a devenit tată a doua oară

Denis Drăguș
Denis Drăguș

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 13:42 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 13:42

Denis Drăguș, în vârstă de 24 de ani, a aflat că a devenit tată pentru a doua oară, la numai câteva ore după meciul cu Belarus. Atacantul echipei naționale a primit o veste uriașă de la Vanessa, soția sa.

Este fericire mare pentru Denis Drăguș pe plan personal. Fotbalistul de la Gaziantep a devenit tată pentru a doua oară. Soția atacantului, Vanessa, a născut o fetiță perfect sănătoasă vineri, 13 octombrie, și a primit nota 10 la naștere. Micuța se numește Derya-Sarah și poartă un nume de origine turcă.

Vanessa Drăguș a născut în apă, la Constanța, la o clinică în care a avut mare încredere. Soția atacantului a mărturisit că nașterea a fost grea și foarte intensă, însă se bucură că bebelușul este bine.

„Dumnezeu că ne-a completat dragostea cu cele mai frumoase minuni!”

„Îngerașul nostru este aici, în sfârșit! Derya-Sarah… Când am ales acest nume, la începutul sarcinii, eram încă în Genova, ne plăcea așa mult cum suna Derya, iar Sarah a fost dorința surioarei ei, Gloria. Dumnezeu ne-a trimis apoi niște semne conturând încă o dată protecția și căldura pe care o pune asupra familiei noastre, asupra iubirii dintre noi și a construit o poveste divină în jurul acestui nume. Nu ne gândeam cu luni înainte, când l-am ales, că tati va ajunge să joace în Turcia, la o echipă așa minunată, când ea se va naște, numele ei fiind de origine turcă. De asemenea, nu ne gândeam că ea va alege să se nască la mare, cum s-a născut și sora ei, numele ei având ca semnificație chiar marea/oceanul. Derya=mare, Sarah=bucurie. Ea este marea noastră de bucurie!Tot incredibil a fost și locul nașterii, ales în ultimele două săptămâni de sarcină, Constanța, unde a început povestea de iubire dintre mami și tati. Copiii sunt mâinile cu care atingem cerul și astăzi mulțumim bunului Dumnezeu că ne-a completat dragostea cu cele mai frumoase minuni!❤️Am ales la Constanța, fiindcă aici am avut sprijinul unui înger, la cel mai minunat spital. Nașterea a fost intensă, grea, dar extrem de împlinitoare, în apă și cu multă căldură. Infinite mulțumiri!❤️ ”, a scris Vanessa Drăguș pe una dintre rețelele de socializare.

Denis Drăguș a fost titular, joi, în disputa Belarus – România, din runda cu numărul 7 a Grupei I din preliminariile Euro 2024. Atacantul lui Gaziantep a fost păstrat pe teren până în minutul 77. În această seară are loc meciul România - Andorra de la ora 21:45.

+37 FOTO

O participantă la „Insula Tentațiilor” îl dă în judecată pe un fost jucător la Real Madrid: „Să îmi dea banii, am sunat-o pe fosta lui”

GALERIE FOTO Transformare radicală » Miss România 2016 s-a apucat de fitness și a participat la primul ei concurs: „A fost o ambiție să îmi demonstrez că încă pot”

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Ziua și plecarea la Rapid! A fost dat afară de la echipă: „Contractul a fost încheiat”
Superliga
Ziua și plecarea la Rapid! A fost dat afară de la echipă: „Contractul a fost încheiat”
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează