FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

“Nu în ţară!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iunie 2008 00:00

Pe lîngă Kaiserslautern, Andrei Mărgăritescu este dorit de FC Vaslui şi FC Braşov, însă Dinamo vrea să-l lase doar în străinătate.

Scos de Mircea Rednic din pla­nurile pentru noul sezon, An­drei Mărgăritescu este cu un pas la nemţii de la Kaiserslautern, 2. Bundes liga, dar are şi alte va­riante din ţară în cazul în care transferul din Germania cade.

Cei de la Kaiserslautern au trans­mis dinamoviştilor că săptă­mîna viitoare vor vira 400.000 de euro în schimbul lui “China”, dar FC Vaslui şi FC Braşov, echipa unde a ajuns şi renegatul Cătălin Mun­tea­nu, şi-au exprimat şi ele dorinţa de a-l achiziţiona pe jucător.

Răzvan Lucescu insistă pentru închizător, însă Dinamo i-a comu­nicat fot­ba­listului: “Dacă pică afacerea cu nem­ţii, rămîi la noi. Nu vrem să întă­rim o altă echipă din Liga 1”.

Există o portiţă: “cîinii” l-ar da pe Mărgăritescu la Vaslui dacă mol­dovenii ar accepta un schimb cu Ştefan Mardare, plus procente din­tr-un eventual transfer al fun­daşului. Însă Porumboiu speră să-l vîndă pe stoper în străinătate şi oferă doar bani pentru fotbalistul lui Dinamo.

2 e locul ocupat de Andrei Mărgăritescu în Top Gazeta la capitolul “mijlocaşi defensivi”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
 •  14 Iunie 2008, 09:01

Dar cine te ia pe tine mai terminatule. Mergi in China, Japonia, India, acolo e de tine...Esti praf...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează