STIRI  »  MONDEN  »  

Aseară, la un concert de manele, s-au împărţit pumni în toate direcţiile. Ne-am făcut de baftă la Buzău, dar şi în ţările occidentale în care au ajuns conaţionalii noştri. Vezi în această seară, în exclusivitate, la „Sinteza zilei” fragmente dintr-o emisiune incendiară despre ţiganii români din Spania <br /><br /><strong>Invitat special: Bogdan Ota, românul care a cucerit Norvegia, în direct de la Oslo</strong><br />Ce facem cu manelismul care a cuprins România? Ne manelizăm sau ne vindecăm? În partea a doua, în direct de la Oslo, invitatul special al lui Mihai Gâdea este românul care a cucerit Norvegia cu talentul sau. Bogdan Ota vorbeşte în această seară, la „Sinteza zilei” despre cum încearcă să cucerească România cu muzica sa.<br /><br />Nu pierde „Sinteza zilei”, de la ora 21.45, la Antena 3. <br /><br />Telespectatorii pot interacţiona direct cu Mihai Gâdea şi invitaţii săi accesând blogul emisiunii: <a href="http://www.antena3.ro/sinteza_zilei" target="_blank"><u><strong>http://www.antena3.ro/sinteza_zilei/</strong></u></a>.<br /><br /><br /> Despre manelismul care a cuprins România, în această seară la „Sinteza zilei”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 septembrie 2011 14:15

Aseară, la un concert de manele, s-au împărţit pumni în toate direcţiile. Ne-am făcut de baftă la Buzău, dar şi în ţările occidentale în care au ajuns conaţionalii noştri. Vezi în această seară, în exclusivitate, la „Sinteza zilei” fragmente dintr-o emisiune incendiară despre ţiganii români din Spania <br /><br /><strong>Invitat special: Bogdan Ota, românul care a cucerit Norvegia, în direct de la Oslo</strong><br />Ce facem cu manelismul care a cuprins România? Ne manelizăm sau ne vindecăm? În partea a doua, în direct de la Oslo, invitatul special al lui Mihai Gâdea este românul care a cucerit Norvegia cu talentul sau. Bogdan Ota vorbeşte în această seară, la „Sinteza zilei” despre cum încearcă să cucerească România cu muzica sa.<br /><br />Nu pierde „Sinteza zilei”, de la ora 21.45, la Antena 3. <br /><br />Telespectatorii pot interacţiona direct cu Mihai Gâdea şi invitaţii săi accesând blogul emisiunii: <a href="http://www.antena3.ro/sinteza_zilei" target="_blank"><u><strong>http://www.antena3.ro/sinteza_zilei/</strong></u></a>.<br /><br /><br />

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează