GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. 13 decese anunțate la Suceava în această seară: „Nu s-au petrecut toate astăzi”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 22:19

Numărul total al deceselor cauzate de coronavirus în România a ajuns la 65, după ce au fost anunțate 13 noi decese la Suceava. 

Grupul de Comunicare Strategică din cadrul MAI a anunțat că 13 cetățeni din județul Suceava au murit din cauza coronavirusului în săptămâna recent încheiată. Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a încercat să explice de ce cazurile au fost făcute publice toate în același timp.

 „Este vorba despre rezultatele testelor care au fost făcute în ultimele zile. Au fost testate persoanele, dar rezultatele au venit din urmă. De asta apare o cifră mai mare, nu s-au petrecut toate astăzi. Numărul de testări din Suceava este foarte mare, nu au reușit să producă rezultate mai departe”,  spus Moldovan la Antena 3. 

Comunicatul grupului de comunicare strategică

„Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul corinavirus .Toate cele 13 persoane cu vârsta cuprinsă între 40 și 80 de ani au fost internate în Spitalul Judetean de Urgență Suceava, in mai multe sectii, după cum urmează, nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie. Decesele au fost înregistrate în perioada 22- 29 martie 2020. Data confirmării rezultatelor pozitive  către INSP este 30 martie 2020” 

VIDEO / Klaus Iohannis, mesaj pentru cetățenii români

Citește și alte știri despre coronavirus: 

Toate informațiile despre pandemia de coronavirus din România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează