GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Cătălin Moroșanu dă de pământ cu medicii din Suceava, în plină pandemie: „Să nu-i considerăm eroi, nu au mustrări de conștiință”

Kickboxerul român Cătălin Moroșanu consideră că medicii sunt vinovați pentru situația dramatică din Suceava, care este pe cale să devină focarul de coronavirus din România.
Kickboxerul român Cătălin Moroșanu consideră că medicii sunt vinovați pentru situația dramatică din Suceava, care este pe cale să devină focarul de coronavirus din România.

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 09:33

Kickboxerul român Cătălin Moroșanu (35 de ani) consideră că medicii sunt vinovați pentru situația dramatică din Suceava, care este pe cale să devină focarul de coronavirus din România.

Acesta și-a expus punctul de vedere printr-o postare pe pagina sa de Facebook:

„Situația de la Spitalul Județean Suceava a fost creată de medici!! Mulți dintre ei au cabinete particulare și au tratat pacienți care aveau coronavirus!!! Apoi au venit la Spitalul Județean și au infectat pe toți colegii de munca! Spitalul luase toate măsurile de protecție, dar medicii sunt principalii vinovați! Colac peste pupăză, majoritatea medicilor și-au luat concediu medical și au tratament preferențial față de oamenii de rând!!! Sunt pacienți care stau câte 30 la o singură toaletă!!!! Au dat bir cu fugiții și au lasat Spitalul fără personal medical, situația este foarte gravă! 

Să nu-i mai considerăm eroi pe niște oameni care nici măcar nu au mustrări de conștiință, singurii care au mai rămas sunt infirmierii, asistenții medicali și o parte din personalul medical! Suceava trebuie închisa!!!!! Cine îi aprovizionează pe cei din carantina la domiciliu? Vă spun eu: NIMENI!!! Băieții din înalta societate stau singuri în rezerve, iar românul de rând stă înghesuit în paturi claie peste grămadă!!! Cazurile sunt mult mai multe decât spune media, dar domnul fost ministru Costache s-a gândit să testeze prima dată Bucureștiul! Stați în casă dragi români, nu e de joacă! Dacă guvernul nu cumpără testere pentru toată populația, riscăm să murim pe capete!!! O să revin cu noi informații!”, a scris Moroșanu. 

Cătălin Moroșanu provine din Cotnari, oraș situat la o distanță 79 de km de Suceava.

Ministerul Sănătății a decis închiderea Spitalului Județean din Suceava în urmă cu două zile (de miercuri), iar pacienții au fost transferați la alte unități medicale. În 48 de ore s-a estimat că va fi redeschisă Unitatea de Primiri Urgențe, care va funcționa cu medici din Iași și de la clinici private din Suceava.

Din cei 233 de medici ai unității sanitare, 34 sunt confirmați pozitiv cu COVID-19.

VIDEO. #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește și alte știri despre coronavirus:

Ultima oră » România a depășit pragul de 1.000 de persoane infectate + bilanțul deceselor a ajuns la 22

SUA e țara cu cele mai multe cazuri de coronavirus » A depășit China și Italia, iar ritmul de creștere este unul alarmant

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
108421997379917
Adrian Apple  •  27 Martie 2020, 13:52
Postat de ge0x pe 27 Martie 2020, 12:45

***

aaaa. si ai si nume de prost... geo... de la gheorghe. prostul romanilor, mai rau ca bula..... ahhahaha lakete!

108421997379917
Adrian Apple  •  27 Martie 2020, 13:51
Postat de ge0x pe 27 Martie 2020, 12:45

***

Atat poti? Slab. Da mai mult ma! Ma rog... eu cred ca doar atat poti. Doar tii cu dinamo. Adica minte zero. Ca tu sigur esti d-ala din categoria oameni cu afaceri. Impingi poarta ce trebuie trasa. Minte zero esti. ahahhahahah.

ge0x
ge0x  •  27 Martie 2020, 12:45
Postat de Adrian Apple pe 27 Martie 2020, 12:16

normal, tu nu esti recunoscut pe aici pentru inteligenta dovedita. Prostalau te stim, prostalau te gasim si acum. Altceva? alte pareri? iei ciempians lig?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează