GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

CORONAVIRUS / Conor McGregor intră în lupta contra COVID-19: achiziție de 1 milion de euro și un mesaj categoric pentru autorități

Conor McGregor intră în lupta contra coronavirusului
Conor McGregor intră în lupta contra coronavirusului

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 09:24

Conor McGregor (31 de ani), cunoscutul luptător de UFC, se înscrie pe lista marilor sportivi care se alătură luptei contra coronavirusului.

Conform Daily Mail, McGregor a luat decizia, în contextul pandemiei de coronavirus, să achizițineze echipamente de protecție pentru medici în valoare de un milion de euro: 

Cumpăr echipamente personale de protecţie în valoare de un milion de euro, care să fie distribuite spitalelor din regiunea Leinster”, a transmis McGregor.

ConorMcGregor cere lockdown-ul în Irlanda

McGregor a avut și un mesaj pentru autorități, cărora le-a solicitat de urgență închiderea completă a țării: „Lockdown-ul trebuie să înceapă chiar acum! Trebuie să ne închidem aeroporturile, trebuie să închidem toate afacerile neesențiale, trebuie să renunțăm la toate călătoriile care nu sunt urgente.”

1.125de COVID-19 au fost înregistrate până acum în Republica Irlanda. 6 persoane și-au pierdut viața

VIDEO // Klaus Iohannis anunță noi măsuri: plata ratelor la bănci, amânată până la sfârșitul anului!

Citește și alte știri despre coronavirus:

Epidemiologul Molnar Geza ne avertizează, în plină pandemie de coronavirus: „Avem un obicei prost, ar trebui să evităm acele alimente”

Roger Federer se implică în criza coronavirus: donație de un milion de franci elvețieni

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează