GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Mai mulți medici de la Mioveni și-ar fi dat demisia după ce au aflat că spitalul va deveni centru pentru tratarea coronavirusului: „Nu pot să-mi expun oamenii aiurea”

Spitalul Orășenesc Mioveni. Sursă foto: Facebook
Spitalul Orășenesc Mioveni. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2020 21:04

Spitalul Orășenesc din Mioveni (Argeș) urmează să devină centru pentru îngrijirea pacienților diagnosticați cu coronavirus. 

Acest lucru a stârnit nemulțumirea unei părți a personalului medical din spitalul inaugurat în 2019. O parte dintre medici și-ar fi dat demisia, temându-se că trebuie să trateze pacienții fără să beneficieze de echipamente adecvate de protecție

„Pot spune că înțeleg frica oamenilor, spitalul nu a fost proiectat ca spital de boli infecțioase. Nu pot să-mi expun oamenii aiurea. Avem 60 de combinezoane, 60, atât. Nu ajung nici să le împrăștii prin spital”, a declarat Horia Trăilă, managerul spitalului din Mioveni, conform stirileprotv.ro. 

Până acum 3 demisii au fost acceptate, managerul urmând să ia o decizie în privința tuturor cadrelor medicale care și-au manifestat intenția de a părăsi spitalul.

VIDEO // CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre coronavirus:

CORONAVIRUS. Ultima oră » Noul bilanț în România: 160 de cazuri noi + 139 persoane vindecate

CORONAVIRUS. Bilanț îngrozitor în Italia și în ultimele 24 de ore: 889 de oameni au murit, s-a ajuns la peste 10.000 de decese în total

EXCLUSIV Ce face Adrian Motoacă, fost medic la Dinamo, în timpul pandemiei de COVID-19: „Sunt pe baricade” » Sfaturi pentru jucătorii și cluburile din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
andrei.f
andrei.f  •  29 Martie 2020, 14:25

Da când primeau salarii faraonice era bine ? Ăștia să nu mai fie angajați la stat !

emil1986
emil1986  •  29 Martie 2020, 09:49

Miizzerii de oameni! In loc puna presiune de managerul spitalului sa aduca echipamente, ei isi dau demisia ca ultimii lasi. careactere mici, mici de tot!

 •  29 Martie 2020, 01:08

w︆w︆w︆.︆︆***︆︆︆is︆︆s︆︆.︆c︆︆lu︆b - site minunnаt dе întâlniri pentru аdulții сare doresс să găsеаsсă un pаrtenеr саre să facă ssex

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează