STIRI EXTRASPORT  ·  CORONAVIRUS

Daniel Ghiță, reacție nervoasă la adresa Guvernului: „Fugiți, lașilor, lăsați poporul in mizerie”

Daniel Ghiță
Daniel Ghiță

Joi, 26 Martie, 17:49

Daniel Ghiță, kickboxer-ul român de 38 de ani, a postat pe contul său de Facebook un mesaj dur la adresa Guvernului României.

Daniel Ghiță a avut o reacție nervoasă pe contul său de Facebook. Sportivul acuză Guvernul României pentru incompetența din timpul crizei de coronavirus și îl laudă pe Vladimir Putin. 

„Aici, aveți dovada de incompetența acestui GuWerner sau Guvernul Zero! Fugiți lașilor, lăsați poporul in mizerie, dacă nu puteți fura bani publici. Costache a demisionat în plină pandemie! Nici acum nu vă satură Dumnezeu să aveți putere și contracte pe bani publici?
Pe de altă parte, Liderul Putin vizitează infectații de Covid 19! Mai îți trebuie comentariu? Când ati văzut voi că Iohanis face așa gest ? Citește fițuicile alea mediocre, fără emoții. Trimite tancurile și armata, în loc să arate umanitate!
Nu sunteți în stare să gestionați o criză și să vă asumați ceva: sunt alții de vină de incompetența voastră! Rușine! Poporul român au ajuns doar sclavii voștri...”, a scris Daniel Ghiță pe Facebook.

Mesajul lui Daniel Ghiță

Aici, aveți dovada de incompetenta acestui GuWerner sau Guvernul Zero! Fugiți lașilor, lăsați poporul in mizerie, dacă...

Publicată de Daniel Ghita pe Joi, 26 martie 2020

Citește și alte știri despre coronavirus:Singurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19

Libertatea

Comentarii (39)

Costea George Marian  •  27 Martie 2020, 19:41

OMS-ul spunea la inceputuri ca virusul nu are potential de pandemie. Deabea in 11 martie o considerau Pandemie. TREZIRE MINCINOSILOR

Eduard Antoniu  •  27 Martie 2020, 16:14

Bucurestean admirator de rusi. Am zis deja destul. "Mai iti trebuie", "Poporul au ajuns". Mai, analfabetule, Costache a demisionat fiindca si'a dat sama ca nu se poate discuta cu poporul asta in care mereu cineva e mai presus de lege. Armata poate fi tocmai fiindca poporul acesta inconstient sfideaza legea, mai ales acolo, la tine, in sud. Tu pricepi ceva sau stii doar sa dau?

robby73  •  27 Martie 2020, 11:23
Postat de 1923rapidgiulesti pe 27 Martie 2020, 09:09

Numai oameni destepti in comentarii, toti sunt prosti,vite etc... numai cei care comenteaza sunt destepti, dar in realitate ca si societate suntem printre prostii planetei...cum naiba suntem codași in lume, cand pe chaturi este plin de destepti??

Păi fac și ei ce pot mai bine..... dau vina pe alți, se vaita nonstop și întind mâna! Atata putem! Când a pornit criza asta, în România nu se punea problema ce e de făcut și cum se poate opri, ci câți bani primim de la UE.

Vezi toate comentariile (39)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1