GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  REAL

FOTO Oriana, una dintre cele mai frumoase femei din Venezuela, contactată de o vedetă de la Real Madrid: „Nu mi s-a părut urât”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2020 16:36

Oriana Marzoli e foarte cunoscută în Venezuela. Splendida blondă prezintă mai multe show-uri de televiziune, apare în multe reclame sexy și iubește sportul, mai ales cel de iarnă. Practică schi și snowboarding. 

De curând, Oriana, 27 de ani, a fost abordată de un cunoscut jucător de la Real Madrid, care i-a cerut numărul de telefon. „Nu mi s-a părut urât”, a comentat ea. Are 1,8 milioane de fani pe Instagram.

+19 FOTO

Răsfoiește alte galerii foto:

FOTO Șefa fitness-ului » Julia e nelipsită din sala de sport și are milioane de fani pe Instagram

GALERIE FOTO Bianca e explozivă! Exerciții fizice, forme voluptoase și imagine NĂUCITOARE pe Insta

GALERIE FOTO Ea e „Kurnikova a golfului"! Regretă un shooting prea îndrăzneț, dar pozează ULUITOR pe Insta

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
bulletproof
bulletproof  •  14 Martie 2020, 06:07

Promovați toate ***! Chiar credeți ca-i bine?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno999
creeperno999  •  09 Martie 2020, 23:13

Oo

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  09 Martie 2020, 20:56

Hei gsp, mai sunteti revista de sport sau v-ati reprofilat pe boarfe? Ganditi-va ca se mai uita si copii la fituica voastra si nu este in regula. Intrati pe teritoriul editorial al altor publicatii si poate nu va vor mai deosebi cititorii. Este o rusine!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează