GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  IPOSTAZĂ

GALERIE FOTO Danielle Knudson, fosta iubită a lui Raonic și Alexandre Pato, îndeamnă la izolare: „Sper că v-ați luat măsurile adecvate de precauție”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2020 08:14

În plină pandemie de coronavirus, lumea transmite la unison un mesaj comun: acela de a sta cât mai mult izolați și a evita pe cât posibil deplasările inutile pentru a evita răspândirea virusului. 

La acest mesaj a apelat și modelul canadian Danielle Knudson. Într-o ținută sumară, aceasta a publicat sâmbătă un mesaj pentru urmăritorii săi de pe Instagram: „Sper că toată lumea e în siguranță în această perioadă și își ia măsurile adecvate de precauție”.

+24 FOTO

În vârstă de 30 de ani, canadianca a debutat în modeling în 2004, iar frumusețea sa i-a adus parteneri sau prieteni faimoși, precum jucătorul de tenis Milos Raonic, de care s-a despărțit în iunie 2018, și cântărețul Justin Bieber, care i-a făcut intens curte, însă fără succes.

După ce s-a despărțit de canadianul Raonic, Danielle Knudson a avut o scurtă relație și cu Alexandre Pato, fostul star al lui AC Milan și al naționalei Braziliei. 

Vezi și: 

GALERIE FOTO Ce superfrumusețe a venit lângă Vlad Dragomir pentru a-i alina izolarea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
grim_reaper_cu_tesla
grim_reaper_cu_tesla  •  15 Martie 2020, 10:32

Cine credeti ca a scris acest articol , care nu are nici o treaba cu sportul ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează