GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  IZOLARE

VIDEO. „Kournikova golfului” le-a făcut o surpriză fanilor într-o ținută provocatoare: „ Nu există mod greșit de a controla crosa”

Paige Spiranac și-a demonstrat măiestria la golf chiar în propria casă. Sursă foto: Instagram +16   FOTO
Paige Spiranac și-a demonstrat măiestria la golf chiar în propria casă. Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2020 09:49

Americanca Paige Spiranac (27 de ani), fostă jucătoare profesionistă de golf, supranumită „Kournikova golfului”, face senzație în izolare.

Și cum o putea face mai bine dacă nu într-un mod care să-i aducă aminte de sportul care a făcut-o faimoasă? 

VIDEO. „Kournikova golfului” le-a făcut o surpriză fanilor într-o ținută provocatoare: „ Nu există mod greșit de a controla crosa”

Îmbrăcată într-o ținută extrem de sexy, blonda cu peste 2,3 milioane de urmăritori pe Instagram le-a făcut fanilor o surpriză, arătându-și îndeletnicirea la golf chiar în propria casă.

„Ador să țintesc, totul e despre sentiment și încredere. Nu există mod corect sau greșit de a controla crosa”, a punctat frumoasa blondă.

VIDEO / Paige Spiranac a făcut deliciul fanilor: antrenament de golf într-o ținută provocatoare

GALERIE FOTO. Paige Spiranac e „Kurnikova a golfului”

+12 FOTO

Citește și alte știri din categoria extrasport:

GALERIE FOTO HOT Romina Neacșu e cea mai sexy antrenoare de fitness și pozează incendiar: "Mesaje de la fotbaliști? Ha, ha, ha!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează