GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

VIDEO Moment emoționant în plină pandemie de coronavirus » Imnul României a răsunat în toată țara, de la megafoanele mașinilor de poliție

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2020 17:14

Imnul României a răsunat de pe toate maşinile de Poliţie din ţară, astăzi, la ora 17:00, în semn de mulţumire pentru cei care respectă carantina și nu ies din case în aceste momente grele pentru întreaga omenire.

Toate mașinile de maşinile de Poliţie aflate în patrulare s-au oprit la ora 17:00, iar imnul României a răsunat pe principalele bulevarde din țară, dar și pe străduțele dintre blocuri.

Inițiativa a venit de la Sindicatul Poliţiştilor Europol care au anunțat că de pe toate autospecialele din ţară va fi difuzat imnul „Deşteaptă-te române”. „În semn de mulţumire pentru românii care respectă carantina şi stau acasă, poliţiştii vor difuza, în toată ţara, la ora 17:00, imnul României în megafoanele rampelor de pe autospecialele de poliţie”, au anunțat aceștia.

Până astăzi, 28 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.452 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.452 de persoane confirmate pozitiv, 139 au fost declarate vindecate și externate (54 la Timișoara, 55 la București, 16 la Iași, 6 la Craiova, 6 la Constanța și 2 la Cluj).

131.367 de persoanesunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală, iar 7.801 persoane sunt în carantină instituționalizată

  • De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 160 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 13 și 83 de ani.
  • Până în prezent, prin structurile abilitate ale M.A.I. au fost întocmite 209 dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.
  • Totodată, Poliția și Jandarmeria au aplicat 4.235 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantină.
  • De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 3, polițiștii au depistat 23.973 persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 31.410.624 de lei.

VEZI ȘI:

Discurs şocant al lui Donald Trump: „Vom testa hidroxiclorochina pe oameni, nu în laborator" + dialogul fabulos cu preşedintele Chinei

Parcurile din București au fost închise, din cauza pandemiei de COVID-19. Imaginile dezolante cu Arena Națională sub lacăt

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  29 Martie 2020, 07:36
Postat de viorel777 pe 29 Martie 2020, 07:08

Iar ne hranim cu chestii populiste?! As vrea sa vad un Stat care actioneaza,care construieste Spitele si sectii de ATI peste noapte!...nu un stat care le pune muzica patriotica cetatenilor! ...Desteapta-te Romane, Ca maine o sa mori ca un caine!!!

Ce emoționant.... de 30 ani .. cântam deșteaptă-te romane.. problema este c murim ne deșteptat ????????????.. în UK.. stai în casa în timpul liber doar la muncă ai voie ????????????munca nu contaminează... în UK toți sunt infectați.. problema e ca eu nu am văzut nici unul ???????????? vorbeeee vorbeeee .. in fiecare zi mor oameni .. hai sa băgăm etichete . Care moare .. covid .. in timpul asta se fura la greu... dacă era pandemie .. Boriss infectat .. credeți voi că mai ieșea cineva din casa ? Vorbeeee vorbeee.. la noi în oraș.. majoritatea lucram la o singură companie .. ziua nu am voie ca ma întâlnesc cu x sau y .. și sar putea sa ne contamina.. in schimb a doua zi când ne întâlnim la munca .. suntem imunizați ????????????????????????????????spălarea pe cap... avem șampon de urzică

viorel777
viorel777  •  29 Martie 2020, 07:13

Am ajuns de rasul curcilor!

viorel777
viorel777  •  29 Martie 2020, 07:08

Iar ne hranim cu chestii populiste?! As vrea sa vad un Stat care actioneaza,care construieste Spitele si sectii de ATI peste noapte!...nu un stat care le pune muzica patriotica cetatenilor! ...Desteapta-te Romane, Ca maine o sa mori ca un caine!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close