GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Regele Thailandei s-a „izolat” de coronavirus cu haremul său de 20 de femei într-un hotel de lux din Germania » Voia să dea o petrecere cu peste 100 de invitați

Regele Maha Vajiralongkorn
Regele Maha Vajiralongkorn

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 18:01

Regele Thailandei, Maha Vajiralongkorn, 67 de ani, a rezervat Grand Hotel Sonnenbichl printr-o permisiune specială, pentru a se izola de coronavirus. N-a făcut-o singur, ci alături de haremul său de 20 de femei!

Garmisch-Partenkirchen, regiunea din Alpi unde se află suveranul, este una de lux din Germania, extrem de căutată în condiții normale, și, iată, nu numai.

În loc să se izoleze singur, Maha Vajiralongkorn a preferat să îi fie alături și 20 de concubine, alături de o echipă întreagă de servitori, scrie Bild.

Regele, cunoscut ca Rama X, plănuise chiar și o petrecere, dar 119 membri ai anturajului său au fost forțați să se întoarcă în Thailanda din cauza pandemiei. Nu se știe dacă a patra soție a sa, fosta însoțitoare de zbor Suthida Tidjai, este cu el. 

Hotelurile din stațiune au fost închise, dar resortul de lux unde e cazat regele thailandez a primit o permisiune specială de a-l găzdui, cu promisiunea că grupul acestuia nu va ieși din clădire. 

Regele Thailandei s-a „izolat” de coronavirus cu haremul său de 20 de femei într-un hotel de lux din Germania » Voia să dea o petrecere cu peste 100 de invitați
Grand Hotel Sonnenbichl din Garmisch-Partenkirchen, Germania

Vajiralongkorn nu a mai apărut în public în Thailanda din februarie. În țara sa sunt înregistrate 1500 de cazuri de coronavirus și 9 decese. Acesta a devenit rege în octombrie 2016.

CORONAVIRUS. Mircea Badea, derapaj groaznic după ce a donat 5.000 de lei: „Marș de lângă mine!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close