GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

SARS-CoV-2. Gică Craioveanu, interviu în presa din Spania: „Netflix și YouTube ar trebui să-mi plătească o avere”

Netflix a devenit ocupația principală a lui Gică Craioveanu. foto: Libertatea
Netflix a devenit ocupația principală a lui Gică Craioveanu. foto: Libertatea

Articol de - Publicat luni, 30 martie 2020 10:07

SARS-CoV-2. Gică Craioveanu consideră că e inuman ce se întâmplă în Madrid: „Este o nebunie, ce durează de mult timp. Ne-a scos din comunitate, din rutina zilnică, dar trebuie să înfruntăm virusul cu toată forţa”.

Obligat la izolare de măsurile tot mai drastice impuse de Spania în lupta cu pandemia de coronavirus, Gică Craioveanu a vorbit cu cei de la cotidianul Mundo Deportivo despre criza gravă şi viitorul fotbalului de după: 

„Situaţia nu este deloc confortabilă, dar eu sunt o persoană pozitivă şi am stat mai mult sau mai puţin închis. Sunt cu copiii şi virusul ăsta ne-a băgat pe toţi în casă, mai ies doar la Mercadona. 

Cei de la Netflix ar trebui să-mi plătească o avere la câte filme am văzut, la fel şi YouTube, pentru că am ascultat foarte multă muzică. Situaţia asta ne-a scos din comunitate, din rutina zilnică, însă trebuie să o înfruntăm cu toată forţa din lume”. 

Craioveanu: „Încă două luni fără fotbal”

Fostul atacant al lui Sociedad, Villarreal şi Getafe e şocat de dimensiunea tragediei: 

„Ceea ce se întâmplă în Madrid e o nebunie şi durează de mult timp, e inuman! Nu m-aşteptam să trăiesc aşa ceva în Spania, mereu am considerat că are printre cele mai bune servicii medicale de pe glob. 

Fotbalul chiar nici nu mai contează, să ieşim un pic din coşmarul ăsta şi apoi mai discutăm de ce ne place. Toată lumea, Liga şi jucătorii, vor să revină la fotbal. El ne oferă bucurie. Sincer, văd încă două luni fără fotbal, pentru că nu există o stabilitate”.

„Trebuie să fie o perioadă minimă de pregătire până vor reîncepe campionatele, dar va fi dificil de terminat sezonul. În iunie, România are de jucat play-off-ul de Euro, cum se va descurca fără cei mai buni jucători?" 

Finala Cupei Spaniei trebuie să se joace, altfel devin furios. Hei, dar cu public! Athletic - Real Sociedad fără fani este degeaba, n-are viaţă, aşa prefer să nu mai fie deloc. N-are sens să le răpeşti iluzia cu care au trăit tot anul” - Gică Craioveanu, director de imagine CS Universitatea Craiova şi fost internaţional român

VIDEO // CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre coronavirus:

CORONAVIRUS. Gică Craioveanu descrie situația din Spania: „Nu se mai joacă nimeni. Mi-e și frică să mai ies din casă”

Recomandări de filme şi documentare din sport » Staţi acasă! Avem ce vedea pe Netflix şi HBO GO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1253170784779553
Ratoi Sorin  •  30 Martie 2020, 13:40

cred ca se referea la cei de la Cotnari si JB nu streamurile online.

1725694934354192
Master Chef  •  30 Martie 2020, 13:05

Ăsta e prost de bubuie! De altfel, nu de mult spunea el cu mândrie cum fentează interdicția de a ieși din casă.

gabryel28
gabryel28  •  30 Martie 2020, 11:00

Craioveanu un betiv si un clonat care a uitat echipa care la consacrat ! Restul sunt resturi!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează