GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Testarea pentru coronavirus în România » Ce persoane au prioritate

Testarea pentru coronavirus în România
Testarea pentru coronavirus în România

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2020 18:01

Au fost anunțate noi reguli de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, în privinţa testării pentru noul coronavirus, informează Libertatea.

Strategia autorităţilor e axată pe detectarea rapidă a cazurilor de COVID-19, în vederea limitarii transmiterii, și pe obținerea de dovezi de transmitere comunitară nedetectată.

Prioritățile sunt următoarele:

  1. Persoane simptomatice cu istoric de călătorie internațională;
  2. Contacți apropiati simptomatici ai cazurilor confirmate;
  3. Personal medico-sanitar (inclusiv asimptomatic) contact apropiat cu caz confirmat;
  4. Cazuri de SARI fara altă etiologie (negativi la test de gripă), din TOATE categoriile de vârstă și din TOATE spitalele;
  5. Persoane instituționalizate simptomatice.
Testarea pentru coronavirus în România » Ce persoane au prioritate

Ultimele informații despre Covid-19 în România

Chiar și apa „puțin murdară” ajută contra COVID-19, dacă este folosit săpun » Explicația unei experte în sănătate publică

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
el_dragon
el_dragon  •  23 Martie 2020, 19:41
Postat de coronakiller pe 23 Martie 2020, 19:09

cine sunt aia care nu mai au niciun venit? aia de la stat nu pot fii dati afara. aia de la privat lucreaza de acasa o parte si o parte este in somaj tehnic deci i-au 75% din salariu fara sa faca nimic. deci cine nu mai are venituri? spune?

bah baiatule ..*** ....sunt oameni care au afaceri ..au inchiriat spatii ...iar astia le-au inchis ..sunt multi care castiga ceva mai mult decat un salariu ...acum nu mai castiga nimic ....POT SA-TI DAU MII DE EXEMPLE ..DAR TU ESTI INGUST LA MINTE ..sau ce patron crezi ca plateste un aganjat sa stea acasa ?????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

coronakiller
coronakiller  •  23 Martie 2020, 19:09
Postat de grim_reaper_cu_tesla pe 23 Martie 2020, 18:46

CU CE NE AJUTA STATUL ROMAN IN MOMENTUL DE FATA ??????????????? DE CE NU STOPEAZA FACTURILE ...DE CE NU INGHEATA PRETURILE ???? ....SUNT OAMENI CARE NU MAI AU NICI UN VENIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O SA IASA MACEL !!!!

cine sunt aia care nu mai au niciun venit? aia de la stat nu pot fii dati afara. aia de la privat lucreaza de acasa o parte si o parte este in somaj tehnic deci i-au 75% din salariu fara sa faca nimic. deci cine nu mai are venituri? spune?

coronakiller
coronakiller  •  23 Martie 2020, 19:01
Postat de grim_reaper_cu_tesla pe 23 Martie 2020, 18:44

ALOOOO GSP !!!! DACA TOT NU MAI FACETI ARTICOLE CU STIRI SPORTIVE ..........FACETI UN ARTICOL DESPRE CEI CARE MARESC PRETURILE SI PROFITA DE CRIZA !!!!!!!!! *** !!!!!!!!!!!!!!!!! DACA O TINEM IN RITMUL ASTA BANII NU O SA MAI AIBA VALOARE ....IAR CEI FARA BANI O SA AIBA DE SUFERIT !!!! SI O SA SE APUCE DE SPART LOCUINTE !!

tibi,care-i problema? din ce traiesti? raspunde sincer. cine, ce preturi au umflat? la masti sau la dezinfectant? la ce? ca in principiu nu au umflat astia preturile la nimic,inca.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează