GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Coronavirusul a ajuns și la închisoare: un deținut de la Jilava, testat pozitiv cu Covid-19

Foto via libertatea.ro
Foto via libertatea.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2020 13:23

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat astăzi, la ora 13:00, noul bilanț al cazurilor de persoane confirmate pozitiv cu noul Coronavirus. Numărul a crescut la 576 de persoane. Printre acestea se află și un deținut de la închisoarea Jilava. 

Deținutul a fost transportat pe 11 martie de la Poliția Capitalei la Penitenciarul Spital București - Jilava pentru probleme medicale. În urma testului făcut astăzi, el a fost declarat pozitiv cu Covid-19. 

„Unul dintre cazuri este cel al unui deținut care în data de 11 martie a.c., a fost transportat de la Poliția Capitalei la Penitenciarul-Spital București-Jilava pentru probleme medicale. În urma testării realizate astăzi, 23 martie, acesta a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus (COVID-19). Precizăm că deținutul a fost izolat încă de la momentul încarcerării, iar la testarea realizată în data de 11 martie a.c., pentru depistarea unei posibile infecții cu COVID-19, rezultatul a fost negativ.”, scrie în comunicatul Grupului de Comunicare Strategică. 

De la ultima informare, au fost înregistrate 143 de noi cazuri de îmbolnăvire, numărul total urcând la 576. Dintre acestea, 73 au fost declarate vindecate, iar 4 au decedat. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 5 și 76 de ani. La ATI, în acest moment, sunt internați 15 pacienți, din care 7 în stare gravă.

Citește și alte știri despre Coronavirus:

Australia și Canada se retrag de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020: „Venim dacă se amână cu un an”

China a început prima testare pe oameni a unui vaccin împotriva Coronavirusului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează