FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CRAIOVA 3-2

GAZ METAN - CRAIOVA 3-2 // Medieșenii, savuroși la interviuri: "Dacă mai dădea un penalty, îl bătea Chivulete!"

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 23:14

Gaz Metan a trecut de CS U Craiova, scor 3-2. Fotbaliștii gazdelor nu au înțeles deciziile luate de centralul Andrei Chivulete, care a dicatat nu mai puțin de 4 lovituri de la 11 metri. 

Ultimul 11 metri a fost și cel mai controversat. Vali Crețu s-a împiedicat de Mitriță, căzut pe gazon, iar Chivulete a fluierat lovitură de pedeapsă. 

"E păcat că au ajuns să se dea penalty-uri atât de ușor arbitrii anului 2018. La primul penalty nu am atins pe nimeni, iar acolo eu am vrut să-l sar pe Mitriță, iar el s-a ridicat. Dacă domnul Chivulete poate da un asemenea penalty, eu nu știu ce să mai zic. Păcat! A fost un meci nebun, n-am cuvinte să îl descriu. Glumeam cu băieții în vestiar. Dacă mai dădea un penalty, îl bătea chiar Chivulete", a zis Vali Crețu la Look Sport. 

"După spusele colegilor nu au fost penalty-uri, ei spun că nu au fost lovituri de la 11 metri. Dar nu am văzut reluări, nu pot comenta. Suntem o surpriză plăcută. Am strâns 14 puncte și sper să nu ne oprim aici. Vrem să prindem play-off-ul" Iulian Cristea

3
este nota primită de Andrei Chivulete în Gazeta Sporturilor

Vezi și: Gaz Metan și CS U Craiova oferă cel mai NEBUN meci al sezonului! Medieșenii egalează formațiile din vârful clasamentului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
172152169919161
Dan Ionescu  •  16 Septembrie 2018, 14:44

Arbitri xxxxx!Numai ieri au facut doua meciuri din doua praf.N-au bun simt.Coltescu,Barsan,Fesnic.Popa ,Chivulete n-au ce cauta sa arbitreze in liga 1.Cu Burleanu nu vom mai vedea noi fotbal curand.

scorpyon12
scorpyon12  •  16 Septembrie 2018, 11:56

Nota 3????? Sunteti prea indulgenti! Singurul meci facut atat de praf de un arbitru de care imi amintesc e un meci de cupa Dinamo cu FC National parca, cand Marius Avram le-a bagat mingea in poarta celor de la National de 5 ori, dinamovistii erau acolo doar pentru decor.

2299537256993639
Jack Napier  •  16 Septembrie 2018, 11:17
Postat de doze pe 16 Septembrie 2018, 10:11

arbitrul a tras tare pentru prazari, dar nici cu arbitrul n-au reusit. n-au valoare.

sunt sigur ca nu ai vazut meciul..3 penaltiuri corecte, nu cum a fost cel al lui Medias, aiurea..o gramada de faulturi facute de Medias, rar penalizate..un rosu complet eronat iar acel *** din atacul Mediasului trebuia eliminat cand a dat in Mitrita..asa e, a tinut arbitrul cu Craiova. majoritatea nu ati vazut meciul dar vorbiti, ca e usor. vai de viata voastra

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează