FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic încearcă lovitura decisivă » Transferurile cu care vrea victorii pe linie și un play-off nesperat

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 22:36

Mircea Rednic face și desface transferuri la Dinamo, fiind într-un mercato perpetuu. După străini, va aduce și români, să-i facă pe plac finanțatorului.

Două lucruri au devenit permanente la Dinamo. Echipa nu mai iese din subsolul clasamentului, iar Mircea Rednic dă afară și aduce fotbaliști pe bandă rulantă. Și acesta e doar începutul, fiindcă antrenorul-manager vrea să schimbe din temelii lotul în pauza de iarnă. Ca să-i facă pe plac și patronului Ionuț Negoiță, "Puriul" va aduce și români în perioada imediat următoare. Iar lista se mărește cu aceștia, pe lângă fotbaliștii made in Belgium, preferații lui Rednic.

De ce ar vrea să se întoarcă în Liga 1

Cosmin Matei (mijlocaș, 27 de ani) 

Fostul decar și căpitan al roș-albilor, recomandat și de noul/vechiul team manager Ionel Dănciulescu, poate reveni în Ștefan cel Mare după 43 de minute jucate în medie în cele 7 meciuri din actuala ediție de la Genclerbirligi. Formație care ocupă locul 1, dar în liga secundă turcă. Cosmin poate juca orice post în linia mediană.

Mihai Răduț (mijlocaș ofensiv, 28 de ani)

Rednic îl vrea încă din al treilea mandat, din 2015, aceasta după ce Borcea l-a vânat în 2010, fără succes niciunul. În prezent la Lech Poznan, locul 8 în Polonia, Mihai are 13 meciuri în actuala ediție. În medie, o repriză, 45 de minute, jucată! Are și un gol în Polonia, dar la echipa secundă a lui Lech, în divizia a patra! Acolo unde a ajuns să joace în ultima lună. Răduț ar vrea un come-back în Liga 1, chiar dacă mai are contract cu polonezii până în vara 2020.

Ioan Hora (atacant, 30 de ani) 

E liber, după ce și-a reziliat acordul cu Akhisarspor pe 21 septembrie. A pierdut, inițial, "la penalty-uri" duelul cu Gregory Tade, acum o lună, când Rednic l-a preferat pe francezul de 32 de ani care nu poate să joace din cauza problemelor medicale. În 2018, în primăvară, a jucat în divizia secundă turcă, la Elazigspor (locul 10), unde a marcat 3 goluri și a oferit 2 assist-uri în 15 partide. Doar că Hora face nazuri la salariul standard propus de Rednic, 5.000 de euro pe lună până în vară, el fiind învățat cu sute de mii de euro în Turcia. 

"Vor veni și români. Sunt jucători care au cerut să revină în țară și vor să lucreze cu mine! Evoluează momentan în străinătate și vor să se întoarcă acasă. Sunt fotbaliști pe care îi cunosc bine, care își doresc joace la Dinamo"Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Cred că pot să o scot pe Dinamo din criză, din acest motiv şi declaraţiile pe care le fac. Nu poţi să spui că sunt echipe care se detaşează prin joc, prin evoluţii. Botoşani bate Craiova, apoi pierde acasă cu Iaşi, Steaua pierde cu Sepsi, campionatul e echilibrat"Mircea Rednic, antrenor Dinamo

21de goluri a înscris Matei pentru "câini" în 124 de meciuri, Dinamo

19goluri a reușit Hora în ediția 2015/2016, când a fost golgeterul Ligii 1 în tricoul Pandurilor

1.000.000 €a plătit Gigi Becali în vara 2010 ca să-l aducă pe Răduț la Steaua de la Internațional Curtea de Argeș

Varianta Scarlatache pentru defensivă

Dacă nu va reuși să aducă fundași laterali care au trecut prin Occident, Rednic ar putea să-l repatrieze pe Adrian Scarlatache, 32 de ani, fotbalistul ce a adus Cupa României în Ștefan cel Mare în 2012. Ex-dinamovistul e acum la FK Zira, în Azerbaidjan, pentru care a strâns 8 meciuri. A mai lucrat cu "Puriul" la Hazar Lankaran, nu doar în Ștefan cel Mare. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  08 Decembrie 2018, 14:04

Cel mai bun ar fi fost Andrei Cristea!

mosvasile
mosvasile  •  08 Decembrie 2018, 14:00

Numai petarde!Expirate!Dar e greu de crezut ca va aduce vreun jucator aflat sub contract!

calinescu_
calinescu_  •  08 Decembrie 2018, 12:33

REBUTURI ...!!!! SEMNEAZA TOTI CU LUANA????

Vezi toate comentariile (58)
Comentează