FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GALERIE FOTO Ghencea prinde formă! Imagini surprinse azi pe șantierul de la stadionul Steaua

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2019 21:16

STADION GHENCEA // Euro 2020 e din ce în ce mai aproape, iar muncitorii chiar lucrează în trei schimburi, așa cum le-au cerut oficialii Guvernului prin vocea consilierului Gică Popescu. Azi a fost zi de vizită pe șantierul de la stadionul Steaua.

"20 mai 2020 e termenul nostru pentru a folosi stadionul ca teren de antrenament. Finalizat nu o să fie stadionul pe 20 mai. Vor fi mai multe zone care nu vor fi gata la momentul respectiv, dar terenul se va putea folosi pentru antrenament.

În momentul ăsta se lucrează la fundaţii. Zona de gradene şi de tribune. Sunt fundaţii izolate. Sub tribuna VIP va fi şi parcarea subterană. Înspre stradă este tribuna a doua", a spus unul dintre constructori.

La rândul său, Bixi Pompiliu Mocanu, comandant al CSA Steaua, a declarat: "Vom respecta termenul fixat de autorități și se vor putea face antrenamente pe stadionul nostru la Campionatul European. În luna mai o să fie totul gata, apoi urmează să se mai facă modernizări interioare, tot ce o să fie nevoie ca să devină funcțional sută la sută".

Gică Popescu, consilierul premierului Dăncilă pentru organizarea Euro 2020, a declarat: "Cele 3 stadioane vor fi gata pentru antrenamentele de la EURO 2020. Sunt convins că acest proiect va fi organizat cu mare succes. Mi-am dat seama de la început cât de greu e, dar trebuie să ne asumăm ce avem de făcut. Va trebui să profităm de EURO 2020 ca să facem cale ferată spre aeroport și cât mai multe lucruri".

Costurile totale de construcție vor fi de 64,5 milioane de euro, iar stadionul va avea 31.254 de locuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
104343947122875
Anton Pan  •  15 Martie 2019, 12:08

Ce tragedie! Un afront de neiertat adus ofiterasilor smenari, dar ``patrioti`` din Cazarma Stalinista a Armatei-CSA. Unde vor juca ei miutele saptamanale terminate cu gratare si bere?? Netoții au transformat Ghencea in ruine, prin nefolosire si proasta administrare si in loc ca vinovatii sa plateasca, sunt acoperiti prin constructia unui stadion nou din fonduri publice. In ce tara din UE se mai poate investi intr-un stadion de 30.000 locuri care sa fie unitatea militara!! Absurd, aberant, revoltator!!! Doar Romanica si Coreea de Nord mai investesc in stadioane-cazarma pentru discursuri ale conducatorilor iubiti, parade militare, trageri de noapte, instructive de front etc. Relicvele sovietice din armata romana continua sa polueze si capuseze sportul profesionist si sa iroseasca inutil bugetul alocat apararii. Rusinos, inacceptabil in orice tara din UE, dar in Romanica merge si asa!!!

catalynn
catalynn  •  15 Martie 2019, 09:57
Postat de Muzzi Ciprian pe 15 Martie 2019, 07:30

gloata este neghioaba! imi aduce aminte de o replica de film! "take away their freedom and still they`ll roar! bring them death and they will love you for it!" e ciudat cata proste exista la nivel de grup! lumea se bucura ca se cheltuie banul public, banii lor, doar ca sa vada cum un proiect sortit esecului ca aceasta csa steaua va avea parte de conditii extraordinare pentru a juca in liga sateasca! nu se gandeste nimeni ca steaua nu are cum sa ajunga in liga 1 pentru ca este un club departamental?bine, vor veni genii precum catalyn sa zica ca se vor asocia cu un privat si se va putea! intrebarea este, care om normal la cap se va mai asocia cu armata sa isi bage banii in proiect, in conditiile in care ei i-o trag lu` Becali(privatul pe care l-au avut!) tare si apasat?

Treaba cu L1 si “clubul deperatmental” e fumata, chiar FRF au recunoscut ca regulamentul a fost facut prost si urmează a fi modificat pt ca oricum e atacabil la TAS. Mai informează-te daca chiar vrei sa te credem ... geniu :-)))

manutd.steaua
manutd.steaua  •  15 Martie 2019, 09:41

Stie cineva cat o sa coste intretinerea noului stadion al armatei romane si daca banii respectivi vor fi tot de la contribuabili,asa cum si echipa e suatinuta tot de la buget,impreuna cu salariile *** alora burtoase de prin csa?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează