INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA - BRAZILIA 2-1

FRANȚA - BRAZILIA 2-1 // Marta Vieira da Silva, discurs FORMIDABIL după eliminarea de la Mondialul feminin: „Asta le cer fetelor! Plângeți la început pentru a putea zâmbi la final”

Marta Vieira da Silva
Marta Vieira da Silva

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 18:39

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL FEMININ // Naționala feminină a Braziliei a fost eliminată de la Campionatul Mondial de fotbal feminin. Sud-americancele au pierdut în fața Franței, scor 1-2.

Marta Vieira da Silva, 33 de ani, cea mai reprezentativă jucătoare a Braziliei, a oferit o reacție emoționantă după meci. Cel mai probabil, Marta a bifat ultima sa apariție la un turneu final.

Cu lacrimi în ochi și epuizată după încărcătura imensă a partidei cu Franța, Marta Vieira da Silva a vorbit despre viitorul naționalei feminine a Braziliei, solicitându-le tinerelor jucătoare să muncească mai mult pentru a readuce, pe viitor, Brazilia în top.

„E vorba despre a vrea mai mult, despre a te antrena mai mult, despre a avea mai mult grijă de tine. E vorba despre a fi pregătită să joci 90 de minute plus alte 30. Asta la cer fetelor. Nu va fi o Forminga pentru totdeauna! Nu va fi o Marta pentru totdeauna! Jocul nostru depinde de voi pentru ca această echipă să supraviețuiească. Gândiți-vă și prețuiți mai mult asta! Plângeți la început pentru a putea zâmbi la final!”, a declarat Marta.

Marta Vieira da Silva este văzută drept cea mai valoroasă fotbalistă a tuturor timpurilor, fiind desemnată de 6 ori jucătoarea anului.

Rezumatul partidei Franța - Brazilia 2-1

Vezi și: Schimb dur de replici între fotbalista Marta și un jurnalist german: „Dumnezeule, cum e posibil să uiți așa ceva? Am 16 goluri la Mondial, precum Klose al vostru!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  24 Iunie 2019, 22:12

Gura mare, venele gatului mai ca explodeaza, sarmana femeie, stai calma e doar un meci de fotbal feminin! Barbatii se uita la fotbal masculin, iar femeile nu se uita la fotbal. Nu-ti lua rolul asa de tare in serios, sau macar nu ne arata noua, gesticuland cu degetele.

andrei.33
andrei.33  •  24 Iunie 2019, 21:36

Nu intereseaza pe nimeni aceasta competitie. Ne lasati.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează