FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dumitru Dragomir atacă măsurile luate de Alexandru Tudor la Academia FCSB: „Faci din copii pușcăriași, nu fotbaliști!”

Alexandru Tudor a fost prezent la partida dintre Franța U21 și România U21, scor 0-0, de la EURO 2019 // Foto: Raed Krishan
Alexandru Tudor a fost prezent la partida dintre Franța U21 și România U21, scor 0-0, de la EURO 2019 // Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 15:42

Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF, a avut un discurs șocant când a vorbit despre măsura impusă de Alexandru Tudor la Academia FCSB.

Fostul arbitru a dispus ca în camerele din cantonamentul juniorilor de la FCSB să nu mai existe televizoare. Doar un singur televizor va exista și acela va fi la recepție.

Alexandru Tudor este un om foarte serios, dar nu are de unde să se priceapă la creşterea copiilor şi juniorilor. Nu are cum. A scos televizoarele şi le-a luat telefoanele. Dacă nu faci carte, le iei televizoarele, telefoanele şi computerele, faci din ei nişte puşcăriaşi! Sau poate nişte preoţi corecţi, cinstiţi, dar nu fotbalişti.

La fotbal trebuie să îi dai televizorul în faţă, dar să îl închidă la ora 11:00. Trebuie să îşi dezvolte inteligenţa. Cum să îi opreşti de la computer? Nu se poate. Problema este că trebuie specialişti şi nu prea mai sunt. Îi numeri pe degete pe specialiştii din toată ţara. Cluburile nu plătesc cum trebuie antrenorii de la copii şi juniori” a declarat Dumitru Dragomir la TV Telekom Sport.

„În camere nu mai există televizoare. Asta a fost ideea lui Tudor. Dacă jucătorii vor să se uite la televizor, să se ducă fiecare în sală. Camera e doar pentru odihnă, nu pentru televizor” Gigi Becali, la 12 iunie

alexandru tudor televizor

Alexandru Tudor declara într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, la finalul anului trecut, că nici el nu se uită la televizor și că-l ține în portbagajul mașinii.

„Nu mă uit, televizorul meu e în portbagaj, l-am luat de acasă de câteva luni. Am o mie opt sute șapte meciuri arbitrate. Văzute câte crezi că am? Îmi mai trebuie meciuri? Nu, am văzut suficiente. Am colegi care-mi zic «Băi Sandule, m-am uitat la meci. Să știi că în minutul 15 am adormit». Vrei să ajung în situația asta?”, spunea Tudor.

CITEȘTE ȘI:

Prima parte a interviului EXCLUSIV cu Alexandru Tudor: "Mândru să fiu nebun" » Umblă cu o mașină de 1.500€ și cară în portbagaj unicul televizor din casă!

 GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Selecționerul nemților, decizie UNICĂ înaintea semifinalei de la Euro » Nici Alexandru Tudor nu s-ar fi gândit la asta :D

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
777ghedeon
777ghedeon  •  27 Iunie 2019, 09:39

Hai bre dom Dragomir, chiar asa? Da d-ta cand ti-ai facut ultimul control la scufiță? Mecla d-tale seamana cu a unui dilo cu legitimatie. Sincer. Cand iti vad fata am in minte imaginea unui bolnav psihic. Nu-ti mai da cu parerea ca esti mult sub Tudor.

demolarii
demolarii  •  27 Iunie 2019, 01:08

Sincer,la ce cariera de fotbalist a avut Dragomir !......!......de unde sa stie el, saracul cu duhul, cum se disciplineaza mintea si corpul? El cauta încontinuu apa, aerul si fraierul......dar daca nu-i gaseste? El nu a auzit de doctrina formarii statului român: "prin noi înșine". Dar are timp, e la pensie, sa mearga sa ia lectii de istorie națională, macar......si sa-l ia si pe Ioanitoia și Tolontan cu el, in amintirea Sportului Rosu.....

unu_de_pe_net
unu_de_pe_net  •  26 Iunie 2019, 19:54
Postat de adook pe 26 Iunie 2019, 19:25

daca stam sa ne gandim,mitica a gresit-o cu afirmatia cu puscaria deoarece si detinutii au televizoare in dormitoarele lor cu zabrele spre deosebire de copiii astia,cat despre becali si slujbasul lui... :)))

Nu stiu daca chiar toti au televizoare. Depinde de regimul lor de detentie. :)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează