INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Pelerinaj pentru Siniša Mihajlovic » Mii de fani au mers alături de soția antrenorului la un sanctuar

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 17:29

Câteva mii de bolognezi au mers 3,8 kilometri la Sanctuarul Fecioarei din San Luca. S-au rugat pentru Siniša Mihajlovic, bolnav de leucemie.

Ideea i-a aparținut lui Damiano Matteucci, un fan al Bolognei. El a făcut apel la localnici pe Facebook, dezvăluie Il Resto del Carlino. "Nu mă așteptam la un asemenea răspuns din partea oamenilor", a declarat acesta în cotidianul local.

S-au strâns câteva mii de bolognezi, care au parcurs 3,8 kilometri printr-un portic până la Santuario della Madonna di San Luca, biserica situată pe colina La Guardia, la 300 de metri deasupra orașului. Toți voiau să se roage pentru Siniša Mihajlovici, antrenorul echipei roș-albastre atins de leucemie. 
Aveau un banner pe care scria "Siniša este". "Un sprijin pentru Mihajlovici. Suntem toți alături de el", a mai spus Damiano Matteucci.

Nu a lipsit de la acest pelerinaj nici Arianna Rapaccioni. Soția lui Siniša le-a mulțumit tuturor pentru gestul lor atât de frumos, emoționant. 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează