FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CRAIOVA 1-1

BOTOȘANI - CRAIOVA 1-1 // FOTO Tensiuni la Botoșani! Hervin Ongenda n-a fost inclus în lot, iar Croitoru a răbufnit la adresa impresarilor

Articol de - Publicat duminica, 18 august 2019 19:26

FC Botoșani - Craiova // Hervin Ongenda, 24 de ani, cel mai valoros jucător al moldovenilor, n-a fost inclus în lot pentru partida de azi cu CS Universitatea Craiova (1-1), deși avusese evoluții extrem de bune în acest start de campionat.  

Potrivit unor surse, absența francezului din lot a fost provocată de impresarii fotbalistului, care au încercat în ultimele zile să-i găsească o echipă mijlocașului celor de la Botoșani. 

Chiar dacă fiul său nu a fost în lot, tatăl lui Ongenda a fost surprins azi de reporterii GSP.ro în tribunele stadionului „Municipal” din Botoșani. 

BOTOȘANI - CRAIOVA 1-1 // FOTO Tensiuni la Botoșani! Hervin Ongenda n-a fost inclus în lot, iar Croitoru a răbufnit la adresa impresarilor
  • Tatăl lui Ongenda, lângă finanțatorul Valeriu Iftime // foto: Ionuț Tabultoc

2 goluriîn 5 meciuri are Ongenda pentru Botoșani în acest sezon

Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a taxat în termeni duri atitudinea agenților care fac presiuni ca Ongenda să ajungă la altă echipă. 

„Clubul nu a primit nicio ofertă. Iar eu, ca impresar al lui Hervin, să mă laud că am o ofertă de 100.000 devin penibil! Deja e jenant să ieşi în ziar să spui ce ofertă are Hervin. 

Este deranjant şi pentru el, ca fotbalist. E deranjant să ţipi în gura mare că ai ofertă de 100.000 de euro, ca şi cum ai fi la tarabă. A venit aici după doi ani de zile în care a jucat cinci meciuri”, a răbufnit antrenorul Marius Croitoru înainte de meci, în presa locală

Francezul a mai jucat de-a lungul carierei la PSG U19, PSG, Bastia, Zwolle și Real Murcia. Ongenda era favoritul antrenorului Laurent Blanc la PSG. A debutat în prima echipă la vârsta de doar 18 ani, iar presa din Hexagon îl considera un viitor star al naționalei „cocoșului galic”.

16 meciuriare Ongenda pentru prima echipă a lui PSG

Vezi AICI toate detaliile de la Botoșani - Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează