FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Toni Petrea, luat în vizor: „Șeful taie și spânzură, el execută! Saracul...”

Vasile Miriuță, antrenorul celor de la Minaur Baia Mare (Liga 3), nu-l menajează deloc pe omologul lui de la FCSB, Toni Petrea.
Vasile Miriuță, antrenorul celor de la Minaur Baia Mare (Liga 3), nu-l menajează deloc pe omologul lui de la FCSB, Toni Petrea.

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 19:50 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 20:24

Vasile Miriuță, antrenorul celor de la Minaur Baia Mare (Liga 3), nu-l menajează deloc pe omologul lui de la FCSB, Toni Petrea.

„În ultimele partide, o văd rău pe FCSB. Contează că nu mai e Florinel, el putea să rezolve oricând meciul, chiar şi în minutul 90. Le lipseşte, dar încă o dată, ceva scârţâie acolo. Nu au luat dubluri pe posturi, nu au luat jucători de valoare. Şeful de acolo taie şi spânzură, iar antrenorul Toni Petrea, săracul, ce să facă? Execută! A făcut cinci schimbări în Supercupa României...

FCSB e în scădere clară de formă, eu am văzut asta de mai mult timp şi am spus că titlul o să fie luat de CFR Cluj. Are mai multă experienţă, are constanţă”, a declarat Miriuță pentru Look Sport.

Gigi Becali, mesaj pentru Toni Petrea: titlul sau e schimbat

Gigi Becali a lăsat să se înțeleagă că Toni Petrea nu va continua la FCSB, dacă ratează titlul în acest sezon. Patronul liderului crede că lupta se dă doar cu CFR Cluj și că Sepsi e singura formație care poate pune piedici.

„O jurnalistă l-a întrebat pe Toni «Piatră» ce s-a întâmplat în prima repriză. Păi, ce s-a întâmplat? I-am asfixiat în prima repriză și au dat un gol pe contraatac, în a doua i-am asfixiat și mai tare și așa a fost să fie, să câștige FCSB. Toni «Piatră» îi spun, pentru că e puternic, când câștigă îi zic așa. Daca pierde, la revedere, nu mai e nicio piatră. Petre e piatra de temelie pe care Hristos a pus-o și de-aia îi zic eu «Piatră» lui Toni, că a pus baza noului FCSB. Eu cred că aduce titlul. Dacă nu se întâmplă, găsim alt apostol. Dar, la ce văd eu, cred că vrea Domnul cu noi. De la 0-1 să dai două goluri și să câștigi...”, a spus Becali la Pro X.

Marius Croitoru după înfrângerea cu FCSB: „Jocul nu-mi dă speranțe”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Hoban l-a rupt pe Moruțan! S-ar fi lăudat în vestiar: „L-am scos din joc o lună!”

Becali recunoaște că a luat țeapă: „M-am ars! Mi s-a părut dubios de la început”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
115486966066476
Edi Girnita  •  20 Aprilie 2021, 07:55

Titlul sau afara.Adica patronul face echipa,tot el și schimbările dar de rezultate răspunde cine este pe banca! Te doare mintea ,nu alta!

875423049539972
Raimond Anghel  •  20 Aprilie 2021, 00:00

Cine vorbeste Miriuta ? ce a facut el ca si antrenor ?ce a cistigat sau sa batut la retrogradare ? EL VORBESTE vai ,vai putem sa ne inchinam , un antrenor slab care a tradat tara , si acum da sfaturi si solutii ,el care a scuipat pe tricolor prin declaratiile sale -RUSINE atit iti spune un roman.

ripensistu
ripensistu  •  19 Aprilie 2021, 23:18

*** al oierului penal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează