FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Exact ce voia să evite Gigi Becali » Atacantul dorit de FCSB, sub influența partenerilor Aneimaria Prodan!

Zdenek Ondrasek (32), atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, este impresariat de frații Zika, parteneri ai Aneimaria Prodan în SPOCS.
Zdenek Ondrasek (32), atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, este impresariat de frații Zika, parteneri ai Aneimaria Prodan în SPOCS.

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2021 16:05 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 17:51

Zdenek Ondrasek (32), atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, este impresariat de frații Zika, parteneri ai Aneimaria Prodan în SPOCS.

Relația dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali s-a deteriorat iremediabil în urma transferului lui Dennis Man la Parma. Mutarea a fost intermediată de Ioan Becali, vărul patronului de la FCSB. Din acel moment, cele două părți nu au mai colaborat. Mutarea lui Zdenek Ondrasek ar putea bifa o premieră. 

Zdenek Ondrasek, sub contract cu partenerii Aneimaria Prodan

Zdenek Ondrasek este impresariat de frații Zika, parteneri ai Aneimaria Prodan în firma SPOCS. Din informațiile oferite de site-ul oficial, Pavel Zika este directorul executiv al firmei de impresariat, iar David și Filip sunt colaboratori.

Frații Zika au fost prezenți atât la transferul lui Nicolae Stanciu la Sparta Praga, cât și la mutarea lui Ondrasek la Victoria Plzen. 

  • SPOCS reprezintă o rețea globală de consultanți sportivi, cu speră de influență în Munchen, Hamburg, Londra, Birmingham, Marid, Zurich, Sofia, Viena, Paris, Praga, Istanbul, București, Cairo, Dubai sau Qingdao.

Cine este Zdenek Ondrasek, atacantul dorit de Gigi Becali

Zdenek Ondrasek este un atacant central care măsoară 1,86 metri și evoluează din septembrie 2020 la Viktoria Plzen. Ondrasek are în CV echipe precum Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia și FC Dallas. La Plzen, a înscris de 7 ori în 36 de meciuri.

7 selecțiiare Ondrasek în „naționala” Cehiei, pentru care a debutat în octombrie 2019. A înscrsi de două ori

Andrei Vlad, prins la mijloc în conflictul Anamaria Prodan - Gigi Becali

Andrei Vlad este unul dintre fotbaliștii de la FCSB pe care Anamaria Prodan îi impresariază. Goalkeeper-ul a fost trimis pe banca de rezerve de Gigi Becali în finalul sezonului trecut, dar agentul crede că are legătură doar cu forma sportivă și nu este o formă de răzbunare.

„Voi îl știți pe Gigi Becali. Dacă joacă 400 de meciuri perfect și a greșit unul, e afară. Probabil de asta a fost scos. Nici nu vreau să mă gândesc că s-ar răzbuna pe un jucător care nu are nicio vină… Oamenii care fac așa ceva sunt foarte mici și nu ai ce să faci cu ei, nici nu poți să îi bagi în seamă”, a comentat Anamaria Prodan.

VIDEO Anamaria Prodan nu-l iartă pe Dennis Man: „Dacă nu suntem bărbați, ne judecăm! Un șantaj ordinar”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Laude pentru jucătorul aflat în dizgrația lui Becali: „E foarte util, foarte bun” » Dumitrescu explică de ce nu joacă la FCSB

Anamaria Prodan reaprinde conflictul cu Gigi Becali: „Nici dacă mor de foame!” » Ce fotbalist de la FCSB ar putea avea de suferit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
titiduru53
titiduru53  •  20 Iunie 2021, 08:57
Postat de inima_de_caine pe 18 Iunie 2021, 17:59

ANEIMARIA :)))))))))) ANAMRIEI, agramaţilor!!!

Corect !

gazistu
gazistu  •  19 Iunie 2021, 02:14

parca Gigi zicea prin 2010, ca nu va mai aduce la club nicodata fotbalsiti chei... facand referire la Rafał Grzelak, polonezul care a fost turist prin Ghencea ... acum si-a schimbat politica? eu tine minte tot si nu uit./././ si o mai zis ca nu-i plac fotbalistii care s *** .... Cheii si *** parca nu au ce cauta la FCSB :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

markksson
markksson  •  18 Iunie 2021, 20:06
Postat de parpalache pe 18 Iunie 2021, 18:52

Falsa problema!Impresarii nu au simpatii!Ei au numai...interese!Comisioane si procente din salariul jucatorului!

Absolut corect! Cu toate astea, banuiesc ca foanfa asta penibila va da declaratii de om superior prin presa ("eu nu ma cobor la nivelul lui Becali, le-am vorbit frumos fratilor Zika de FCSB, i-am incurajat sa faca transferul"). Evident ca pe alde' Zika ii doare fix in basca de Prodanca - DACA auziti de o asa declaratie, sunati-i pe fratii Zika si aflati cine a initiat conversatia!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează