FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a răzgândit! Nu-l mai vinde pe Moruțan: „Îl mai antrenăm, cu ovăz, cu grăunțe” + „Nu merită nici 3 milioane acum”

Olimpiu Moruțan, în UTA - FCSB 1-1 // foto: Facebook @ FCSB
Olimpiu Moruțan, în UTA - FCSB 1-1 // foto: Facebook @ FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 12:13 / Actualizat luni, 02 august 2021 12:46

Transferul lui Olimpiu Moruțan (22 de ani) la Galatasaray are șanse de reușită din ce în ce mai mici. Gigi Becali, patronul de la FCSB, spune că nu îl mai vinde pe mijlocaș. 

Sâmbătă, Gigi Becali anunța că transferul lui Moruțan la Galatasaray este făcut în proporție de 99%. La mai puțin de 48 de ore de atunci, latifundiarul lasă de înțeles că nu-l mai vinde pe Moruțan, pentru că „nu face nici 3 milioane acum”. 

Becali așteaptă ca Moruțan să-și recapete cea mai bună formă, astfel încât să obțină minimum 10 milioane de euro în schimbul său.

Gigi Becali nu-l mai vinde pe Moruțan la Galatasaray: „Va fi bombă cât de curând”

„După ce am l-am văzut în ultimele 3 meciuri pe Moruțan, la revedere. Nici eu n-aș da banii ăia. Eu vorbeam de Moruțan de anul trecut. Acum, după ce a jucat și aseară, nu mai cer nimic. Nu-l mai vând, trebuie să-l mai antrenăm, cu ovăz, grăunțe.

Moruțan nu merită nici 3 milioane la ora actuală, dar cu 8 tot nu-l dau. Nu știu cât dădeau turcii, oficial nu am vorbit cu nimeni.

Moruțan la 23-24 de ani va fi jucător de multe milioane, așa că nu mă interesează ce au zis turcii. Nu am nevoie să-l vând pe Moruțan, cred eu că va fi bombă cât de curând”, a spus Becali la Pro X.

Fatih Terim, despre Olimpiu Moruțan

Duminică, Fatih Terim, antrenorul Galatei, a afirmat că suma cerută de FCSB, de 10 milioane de euro, este „imposibil de atins”.

„Pe Moruțan l-am urmărit pentru prima dată în 2017. Grupul nostru de scouteri a urmărit un meci împotriva celor de la Juventus București, când el juca la Botoșani. Poate dacă am fi avut atunci o echipă în a doua sau a treia ligă, l-am fi adus pentru ca el să se dezvolte aici.

Atunci era vorba despre o sumă mică de bani, acum se vorbește de sume foarte mari. Este un jucător care ne place foarte mult, dar ne este imposibil să atingem acea sumă. Îmi place de el, cred că va deveni și mai bun în următorii ani”, a transmis Terim, citat de Sabah.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Criticat după ce a făcut 3 schimbări în prima repriză, Gigi Becali se apără: „ Decât să dormi pe teren, mai bine ieși afară”

Straton, despre Andrei Vlad, după ce i-a luat locul de titular: „Nu are nevoie de ajutorul nimănui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
imgb
imgb  •  03 August 2021, 03:21

Domnule Cioban....turcii ***-au dat Wa-Wa pentru bijuteria ta....5 milioane paranghelia aia ? ...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

piet
piet  •  02 August 2021, 21:17

Nici un jucător în perioada actuală generată de pandemie nu sa vândut la o cifră superioară de evaluarea sa așa că albanezul mai are de așteptat.

piet
piet  •  02 August 2021, 21:17

Nici un jucător în perioada actuală generată de pandemie nu sa vândut la o cifră superioară de evaluarea sa așa că albanezul mai are de așteptat.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează