INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Revine Olăroiu? Echipa care l-ar vrea pe român tocmai și-a dat afară antrenorul

Cosmin Olăroiu (52 de ani) ar fi intrat pe lista celor de la Al Nasr, Arabia Saudită, rămasă fără antrenor după despărțirea de brazilianul Mano Menezes.
Cosmin Olăroiu (52 de ani) ar fi intrat pe lista celor de la Al Nasr, Arabia Saudită, rămasă fără antrenor după despărțirea de brazilianul Mano Menezes.

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 20:34 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 21:09

Cosmin Olăroiu (52 de ani) ar fi intrat pe lista celor de la Al Nasr, Arabia Saudită, rămasă fără antrenor după despărțirea de brazilianul Mano Menezes.

Informația, dezvăluită de jurnaliștii de la Abu Dhabi, a fost confirmată și de Telekom Sport. Cosmin Olăroiu a antrenat ultima dată în China, la Jiangsu FC, club desființat între timp.

După căsătoria-șoc cu nepoata fostei soții, Hulk face un nou anunț incredibil
BRAZILIA
După căsătoria-șoc cu nepoata fostei soții, Hulk face un nou anunț incredibil

8este locul pe care îl ocupă Al Nasr în Arabia Saudită după 8 etape în care a adunat 6 puncte

Cosmin Contra l-a „demis” pe Menezes

Al-Ittihad, formație antrenată de Cosmin Contra (45 de ani), a câștigat derby-ul din Arabia Saudită contra lui Al Nasr, scor 4-1. După meci, Al Nasr a rămas fără antrenor.

Cosmin Contra are un start senzațional de sezon la Al-Ittihad. După victoria cu 6-1 de la debut, contra lui Abha, a reușit să învingă una dintre favoritele la titlu, pe Al Nasr, echipă cotată la 60 de milioane de euro și care are în lot jucători precum Ramiro Funes Mori, Talisca sau Vincent Aboubakar.

Derby-ul din Arabia Saudită a avut de toate. Al-Ittihad a deschis rapid scorul, în minutul 11, dar a fost egalată înainte de pauză. Elevii lui Contra au trecut în avantaj din nou, în minutul 64, datorită reușite lui Coronado. A urmat un penalty ratat de gazde și o eliminare în tabăra lui Mano Menezes. Ittihad a profitat pe contraatac și a punctat de două ori în prelungiri.

CV Cosmin Olăroiu

  • 52 de ani
  • liber de contract din februarie
  • echipe antrenate: FC Național, FCSB, Poli Timișoara, Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli, naționala Arabiei Saudite, Jiangsu Suning
  • 17 trofee în palmares, între care campionatele cu FCSB și Jiangsu
  • semifinală de Cupa UEFA cu FCSB în 2006, eliminat dramatic de Middlesbrough, 3-4 la general - cea mai mare performanță atinsă de o echipă de club din România după 1989
  • finală Champions League Asia cu Al Ahli Dubai, 2015, 0-0, 0-1 contra lui Guangzhou Evergrande

Cosmin Olăroiu, jefuit la Milano: pagubă de sute de mii de euro

Vacanța lui Cosmin Olăroiu în Milano a fost pătată de un eveniment nefericit. Fostul campion din România, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite și China a fost jefuit pe Via della Spiga, una dintre cel mai importante străzi comerciale din Milano, anunță publicația locală Il Giorno.

În timp ce se plimba pe Via della Spiga, Olăroiu a fost îmbrățișat subit de un străin. Fără să bănuiască ceva în acel moment, antrenorul și-a continuat drumul, înainte de a observa că îi lipsește ceasul, un Richard Mille, și că persoana care l-a îmbrățișat a mărit pasul. 

Până ca Olăroiu să poată interveni, infractorul a urcat pe un scuter și a plecat, relatează sursa citată, care spune că incidentul a fost raportat la poliție. Autoritățile locale investighează în prezent incidentul. Prețurile pentru ceasurile Richard Mille pleacă de la 80.000 de dolari, unele modele depășind pragul de două milioane de euro!

Cosmin Olăroiu, avere fabuloasă din fotbal

„Eu m-am îmbogățit în străinătate. Recunosc lucrul ăsta! Dar am căpătat o experiență fantastică în acești ani, am avut posibilitatea să interacționez cu diferite culturi, cu diferiți oameni și asta m-a ajutat să mă dezvolt ca om, să cresc, să înțeleg anumite lucruri pe care nu aveam posibilitatea să le pătrund dacă aș fi stat aici. Și asta cred că e cea mai mare bogăție”, spunea Cosmin Olăroiu, la „Prietenii lui Ovidiu”.

Cosmin Olăroiu, detaliu neștiut: „M-a chemat președintele Federației Chineze și am avut o discuție cu el”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ronaldo, de neoprit! A marcat iar pentru United și a stabilit un nou record » Vezi AICI golul

Koeman s-a apărat de critici folosindu-se de Messi: „Cu el în teren, am pierdut 2-8 cu Bayern”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
albalbastru72
albalbastru72  •  19 Septembrie 2021, 23:07

Pentru o clipa am crezut ca negociaza cu Clinceni.Dar nu cred ca pot sa ofere aceleasi conditii ca arabii.Nu e asa domnule Oli cascaval?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează