INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

De Gea, eroul lui Solskjaer! Reacția portarului spaniol după penalty-ul apărat în prelungiri împotriva lui West Ham

David de Gea a apărat un penalty în meciul cu West Ham // foto: Guliver/gettyimages
David de Gea a apărat un penalty în meciul cu West Ham // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 20 septembrie 2021 12:24 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 12:29

De Gea (30 de ani) a fost, probabil, eroul lui Manchester United, în partida cu West Ham. Portarul a apărat un penalty în prelungirile partidei și a salvat victoria „diavolilor roșii”, scor 2-1.

Jesse Lingard (28 de ani), cel care a greșit la al doilea gol al elvețienilor de la Young Boys în înfrângerea lui Manchester United din Liga Campionilor, s-a revanșat în meciul cu West Ham când a înscris un gol superb în minutul 89.

Avea să fie golul de 3 puncte pentru echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer, după ce David De Gea a parat penalty-ul bătut de Mark Noble (34 de ani) în minutul 95, care fusese trimis special în teren pentru a executa lovitura de pedeapsă.

David de Gea, eroul lui Manchester United cu West Ham: „A fost ciudat”

„Totul a fost cam nebunesc. L-am văzut pe Declan Rice cu mingea și apoi l-am văzut brusc pe Mark Noble că vine să execute. A fost cam ciudat. El este specialistul echipei, dar am apărat și am obținut cele trei puncte”, a spus De Gea la finalul meciului, potrivit BBC.

Solskjaer a reacționat și el despre ce a simțit în momentul în care a văzut ca echipa adversă beneficiază de lovitură de pedeapsă în al 5-lea minut de prelungiri.

„Asta e fotbalul, cu urcușuri și cu coborâșuri. Te obișnuiești să lucrezi în acest mediu. Nu este bine pentru inimă, dar acesta este motivul pentru care jucăm fotbal. Am privit în jos și David a scos”, a spus antrenorul lui Manchester United, conform sursei citate.

Cristiano Ronaldo, un nou gol pentru Manchester United

În minutul 35, Ronaldo a reluat inițial în portarul Lukasz Fabianski centrarea primită de la Bruno Fernandes. A avut noroc, balonul a ricoșat tot la el, și nu a mai iertat a doua oară.

Ronaldo a ajuns la 4 goluri în 3 meciuri de când a revenit la Manchester United. De la revenirea în Anglia, Ronaldo a mai marcat cu Newcastle, „dublă”, și cu Young Boys, în Champions League.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Detalii despre scandalul la PSG: Messi e supărat, iar reacția de la gol spune totul » Pochettino: „Trebuie să fac alegeri. Uneori, deciziile sunt pozitive, alteori, nu. Decizii care plac sau nu”

Răzvan Marin, cel mai bun start de sezon al carierei la club! Italienii se înclină: „Un assist delicios, de mare rafinament”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  27 Septembrie 2021, 17:44

De Gea trebuia sa apere unul din 11 in finala EL, nu acum...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează