INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern a început negocierile pentru marele talent german de origine română » Vrea să-l ia în iarnă!

Articol de - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 12:36 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 13:52

Bayern Munchen a demarat tratativele sâmbătă cu impresarul și tatăl lui Karim Adeyemi. Transferul atacantului în vârstă de 19 ani de la Salzburg s-ar putea realiza pentru 40 de milioane de euro.

Karim Adeyemi are doar 19 ani și se impune tot mai mult în fotbal, de la o zi la alta. Internaționalul german cu mamă româncă și tată nigerian este tot mai aproape de transferul visat. La Bayern, unde a și jucat doi ani la juniori.

Clubul bavarez a început negocierile pentru atacantul lui RB Salzburg, a anunțat Sky Deutschland. Sâmbătă, oficialii roș-albilor au discutat cu impresarul Thomas Solomon și cu Abbey Adeyemi, tatăl lui Karim.

3meciuri are Karim Adeyemi la naționala Germaniei, pentru care a marcat un gol

Bayern vrea să-l cumpere în ianuarie pe Karim Adeyemi

Dortmund, Leipzig și Liverpool îl vor și ele pe Adeyemi, jurnaliștii nemți susținând că BVB ar fi cea mai interesată. De aceea insistă Bayern să-l transfere imediat. Potrivit Sky, campionii vor să-l cumpere în ianuarie și să-l împrumute până la sfârșitul sezonului la Salzburg. Afacerea s-ar putea realiza pentru 30-40 de milioane de euro.

20de milioane de euro este cota atacantului lui Salzburg, potrivit transfermarkt.de

Lucas Hernandez riscă închisoarea

Lucas Hernandez (25 de ani), fundaș la Bayern Munchen, se confruntă cu probleme serioase, după ce a fost chemat în fața justiției pentru un caz de acum 4 ani.

Proaspăt câștigător al Ligii Națiunilor cu selecționata Franței, Lucas a fost chemat de tribunalul din Spania pentru a intra în arest maximul 10 zile, într-un penitenciar ales de el.

Evenimentul pentru care e condamnat s-a petrecut în 2017, pe vremea când fotbalistul juca pentru Atletico Madrid. Atunci, Lucas și soția sa, Amelia de la Osa Lorente, au fost implicați într-un scandal de violență domestică.

Cei doi au fost condamnați la 31 de zile în folosul comunității și ambii au primit un ordin de restricție. Li s-a interzis să se apropie unul de altul sau să comunice prin orice mijloace timp de 6 luni, notează cei de la AS.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Here we go! Cine este Fabrizio Romano, ziaristul care află cele mai tari transferuri din lume: „La 19 ani am dat prima mutare-bombă!” + Ce greșeală a făcut

VIDEO Moment șocant: un portar a fost eliminat după ce și-a atacat coechipierul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  17 Octombrie 2021, 15:31

E get pe get bucurestean ;))

kensan.gmm
kensan.gmm  •  17 Octombrie 2021, 15:09

Asa origine romana are incat a doua nationalitate dupa germana este nigeriana. Probabil nici nu stie sa zica buna ziua in lb romana.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează