INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Antrenorul Parmei, despre Dennis Man: „Trebuie să facă diferența”

Enzo Maresca, antrenorul celor de la Parma, a vorbit și despre Dennis Man înaintea meciului cu Cittadella - Serie B, runda #10.
Enzo Maresca, antrenorul celor de la Parma, a vorbit și despre Dennis Man înaintea meciului cu Cittadella - Serie B, runda #10.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 21:15 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 21:15

Enzo Maresca, antrenorul celor de la Parma, a vorbit și despre Dennis Man înaintea meciului cu Cittadella - Serie B, runda #10.

„Man face parte din grupul de jucători care ar trebui să facă diferența și, mai presus de toate, să-și asume o responsabilitate pe umerii lor. Acest lucru este valabil și pentru jucători importanți precum Vazquez, Danilo și Osorio. Nu este vorba despre a spune, ci despre a face asta”, a declarat Marescu pentru site-ul oficial al cruciaților.

Momentan, Parma e mai aproape de retrogradarea în liga a 3-a decât de revenirea în Serie A. Echipa românilor Man și Mihăilă ocupă locul 15, cu doar 10 puncte acumulate în 9 runde.

Suntem conștienți că ceva ne lipsește în acest moment. Dar vom depăși acest impas, sunt sigur, e doar o chestiune de timp. Sunt conștient că fanii nu sunt mulțumiți având în vedere clasamentul. Totuși, meritam să acumulăm mai multe puncte până acum, am avut ghinion
Enzo Maresca, antrenor Parma

2 goluria reușit Man la Parma în actuala stagiune (7 meciuri)

Dennis Man și Valentin Mihăilă, „inutili” în înfrângerea cu Reggina

Parma, echipa lui Dennis Man (23 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani), a pierdut pe terenul lui Reggina, 1-2, în etapa a noua din Serie B.

Echipa antrenată de Enzo Maresca a bifat al șaselea meci consecutiv fără victorie în Serie B, unde Dennis Man și Valentin Mihăilă, au fost titulari, însă n-au reușit nimic notabil pentru Parma. La final, presa din Peninsulă i-a criticat pe cei doi. 

„Teatrul coșmarurilor” lui Solskjaer » United, umilită de rivala Liverpool, 0-5! Fanii au părăsit stadionul după o oră de joc
Manchester United - Liverpool
„Teatrul coșmarurilor” lui Solskjaer » United, umilită de rivala Liverpool, 0-5! Fanii au părăsit stadionul după o oră de joc

Dennis Man și Mihăilă, meci slab în Reggina - Parma

Dennis Man a fost notat cu 4,5 de ParmaLive, care i-a caracterizat scurt prestația: „A fost nervos și egoist. Inutil”. 

Valentin Mihăilă, în schimb, a fost notat cu 5: „Mai puțin nervos decât Man, dar la fel de inutil. Un meci în care a încercat să se desprindă și să șuteze. Atât” , au scris italienii.

Doar autorul golului, Franco Vazquez, și legendarul Gianluigi Buffon au note mai bune, jurnaliștii ParmaLive dându-le amândurora nota 6.

Valentin Mihăilă, dorit în Premier League

Valentin Mihăilă (21 de ani) ar fi dorit de Claudio Ranieri (69 de ani) la Watford, în Premier League.

Claudio Ranieri, sezonul trecut pe banca celor de la Sampdoria, a ajuns în Anglia, la nou-promovata Watford. Antrenorul italian l-ar fi urmărit atent pe Mihăilă în stagiunea trecută și va încerca să îl transfere în următoarea perioadă de mercato, informează Serie B News.

Mihăilă are contract cu Parma până în anul 2025. Conform sursei citate, suma pe care Watford ar trebui să o plătească este de aproximativ 8 milioane de euro.

Citește și: 

Salma Hayek, implicată în transferul unui jucător de la Ajax » Cum s-a ajuns în această situație

Răzvan Marin, evoluție dezastruoasă » Presa italiană: „Un coșmar. Un meci de uitat pentru mijlocaș”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
torque07
torque07  •  28 Octombrie 2021, 09:44
Postat de Marcel Popa pe 27 Octombrie 2021, 22:00

Teapa mare au luat cei de la Parma cand au cumparat doi romani.

Exemplu de roman frustrat. Cand nu ai realizat nimic in viata, simti nevoia sa scuipi veninul cumva. Si o faci in orice fel. Baietii astia doi au ajuns sa joace meci de meci in liga a 2a din Italia. Care e de vreo 3 ori peste liga 1 din Romania. Dar la roman tot nu-i convine. Tot sa dea in cap, sa strice. N-ai fi scris..las ca baietii sunt tineri , au tot timpul sa se adapteze si sa faca treaba. Nu ca cerebelul atat poate. Sa critice si sa scoata ura.La asta suntem campioni

mehighms
mehighms  •  28 Octombrie 2021, 08:23
Postat de dora pe 27 Octombrie 2021, 22:19

Daca nici in serie B, Man si Mihaila nu reusesc sa faca diferenta !!!

serie B este peste liga mamaliga!

dora
dora  •  27 Octombrie 2021, 22:19

Daca nici in serie B, Man si Mihaila nu reusesc sa faca diferenta !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează