GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Marius Constantin versus echipa la care s-a consacrat. Vezi ce spun Cotele Superbet despre Rapid - FC Argeș

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2022 18:39 / Actualizat vineri, 05 august 2022 18:42

Rapid și FC Argeș se înfruntă sâmbătă, de la ora 21:45, în direct pe site-ul și în aplicația Superbet, în ceea ce va fi unul dintre cele mai interesante dueluri din etapa a patra a SuperLigii 2022/2023. Derby-ul de tradiție va marca, printre altele, și revenirea lui Marius Constantin în Giulești, veteranul lui FC Argeș având în spate o carieră impresionantă în tricoul Rapidului.

Rapid - FC Argeș se joacă pe Superbet! Vezi Oferta și pariază inspirat!

Meci cu încărcătură emoțională pentru Marius Constantin

La 37 de ani, stoperul crescut de FC Brașov își trăiește apusul carierei în tricoul celor de la FC Argeș, semnând în această vară din postura de jucător liber de contract. Iar noua experiență îi va da fundașului central și șansa de a mai juca o dată pe stadionul Giulești, Constantin petrecând nu mai puțin de opt sezoane în tricoul Rapidului (2004-2011 și 2012/2013). 

Venit la clubul patronat pe atunci de George Copos în 2004, de la FC Brașov, Constantin a adunat nu mai puțin de 190 de meciuri în care a apărat culorile giuleștenilor, făcând parte din echipa care a atins sfertul de finală al Cupei UEFA în 2006. Are în palmares două Cupe ale României, 2005/2006 și 2006/2007, dar și patru partide din postura de adversar. Până acum, a câștigat de trei ori și a pierdut o dată, dar sâmbătă seară va păși pentru prima dată pe noul Giulești din postura de adversar. În stagiunea 2014/2015, Constantin a mai jucat pe vechiul Giulești cu ASA Târgu Mureș, fiind eliminat în minutul 87 al meciului câștigat de echipa sa cu 2-1, iar în sezonul 2011/2012 al Cupei României pleca învins din Grant, după un Rapid - FC Vaslui 3-2.

Alex Ioniță e omul momentului în ofensiva lui Mutu!

În cazul în care va fi titularizat de Andrei Prepeliță, Constantin va purta un duel al veteranilor cu fostul coleg de vestiar Cristi Săpunaru, dar va avea și o misiune foarte grea. Veniți după 2-0 pe teren propriu cu FCSB și 1-0 în deplasarea de la Craiova, cu Universitatea, rapidiștii au în Alex Ioniță un fotbalist aflat într-o formă foarte, foarte bună. Decarul și-a asumat din plin rolul de coordonator al ofensivei, e folosit în spatele lui Dugandzic, iar libertatea de mișcare acordată de Adrian Mutu l-a transformat în omul de referință din atac. Contra FCSB-ului, Ioniță a centrat perfect la golul de 1-0 marcat de Marko Dugandzic, iar evoluția foarte bună a fost completată de un gol superb marcat în poarta lui Lazar, reușită care i-a adus lui Mutu trei puncte importante din deplasarea de pe "Ion Oblemenco". 

De altfel, Ioniță e unul dintre favoriții Cotelor Speciale Superbet la marcarea unui gol sâmbătă seară, alături de Marko Dugandzic, Valentin Costache și Antonio Sefer.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
teilandezu
teilandezu  •  07 August 2022, 18:34

Primeste urarile de bine si respectul unui batrin rapidist care a vazut jucind tripleta de aur de fundasi ai rapidului Greavu - Motroc - Macri ( cind sistemul era 3-2-5 si mai tirziu in 4-2-4 pe Dan Coe si Lupescu si n-ai lost sub nici-o forma sub nivelul lor . Ramii alaturi de ei si de altii in galeria valorilor noastre si-n inimile suporterilor rapidisti .

ucluj2011
ucluj2011  •  06 August 2022, 08:20

Respect Marius Constantin! Sper din toată inima să pierdeți diseară în Giulești!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează