GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Care sunt cele mai accesibile sporturi pentru copii și ce costuri presupun?

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2022 11:55 / Actualizat joi, 06 octombrie 2022 11:55

Copiii trebuie să aibă parte zilnic nu numai de activități educative, ci și de activități de recreere. Mișcarea este importantă, iar practicarea unui sport poate ajunge de la simplă modalitate de desfășurare a timpului liber la o adevărată pasiune sau modalitate de a obține performanțe înalte. 

Care sunt sporturile preferate de copii astăzi și care sunt cele mai îndrăgite, dar și accesibile în funcție de vârstă? Continuă să citești acest articol pentru a afla!

Sporturi pentru copiii preșcolari

Pentru că cei mai mici dintre copii, respectiv preșcolarii, încep să stăpânească mișcările de bază, este recomandat ca aceștia să participe la activități de alergare sau atletism, la înot sau la cățărat. Într-adevăr, la această vârstă, cele mai accesibile sporturi sunt considerate înotul, respectiv gimnastica sau atletismul. Costul unei ședințe de înot poate începe de la 50 de lei și, în funcție de condițiile oferite sau de standardele de lucru, poate ajunge și la peste 100 de lei pe oră. 

Sporturi pentru copiii de 6-9 ani 

Atenția, coordonarea motorie, abilitățile copiilor se dezvoltă odată cu creșterea lor, astfel că aceștia pot participa și la sporturi în care este necesară urmarea indicațiilor oferite de profesor, respectiv sporturi organizate în grup. Pentru fete, dansul ar putea fi o opțiune foarte atractivă, dar și gimnastica sau artele marțiale. Băieții ar putea prefera sporturi precum fotbalul, basketul, artele marțiale sau înotul. Pe timp de iarnă sunt preferate, dar și accesibile tuturor mersul pe patine și schiul. 

Care sunt prețurile plătite de părinți pentru practicarea sporturilor de către copii?

Prețurile pe care le plătesc părinții pentru ca odraslele lor să practice anumite sporturi pot varia de la câteva zeci de lei pe oră, la sume de peste 100 de lei. Pentru că în multe dintre aceste sporturi, pentru a obține performanțe, este nevoie de mai multe ședințe pe săptămână, abonamentul lunar poate ajunge chiar la câteva sute de lei. Mai ales atunci când copilul dorește să practice mai mult de un singur sport, părintele se poate vedea în fața unor dificultăți financiare. 

Ce este de făcut în acest caz? Pentru a-i oferi copilului șansa de a practica sporturile pe care și le dorește, apelează la serviciul de credite online! În acest fel, poți obține banii rapid, în doar câteva momente și le poți oferi copiilor șansa de a-și urma pasiunea, respectiv de a obține performanțele sportive la care visează. Dezvoltarea lor armonioasă, atât fizică, cât și psihică, dobândirea disciplinei, toți acești factori depind de sprijinul tău moral și financiar. O instituție financiară non-bancară îți poate oferi toate opțiunile de care ai nevoie, pe care le poți accesa chiar din confortul locuinței tale!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close