FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-1

VIDEO Mihai Stoichiță, căzătură pe gheața de la Voluntari: „Hop! Fault!”

Mihai Stoichiță (68 de ani), directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a alunecat pe gheață de la Voluntari și a căzut, la finalul meciului câștigat de CFR Cluj cu 1-0. +30   FOTO
Mihai Stoichiță (68 de ani), directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a alunecat pe gheață de la Voluntari și a căzut, la finalul meciului câștigat de CFR Cluj cu 1-0.

Articol de , - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 23:01 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 23:02

Mihai Stoichiță (68 de ani), directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a alunecat pe gheață de la Voluntari și a căzut, la finalul meciului câștigat de CFR Cluj cu 1-0. 

Mihai Stoichiță e lovit de ghinioane în perioada recentă. A primit un avertisment din partea FRF, după ce s-a pronunțat public în cazul lui Mihai Pintilii, aflat pe masa Comisiei de Disciplină, înainte să vină verdictul. Astăzi, la finalul disputei dintre Voluntari și CFR Cluj, a fost protagonistul unei căzături serioase. 

VIDEO. Mihai Stoichiță, căzătură pe gheața de la Voluntari: „Hop! Fauult!”

În timp ce Cristian Balaj oferea declarații, Stoichiță a încercat să ocolească grupul jurnaliștilor, dar a alunecat. „Hop, fault!”, a fost reacția unei persoane aflate în preajmă.

Oficialul FRF a avut puterea să glumească: „Ce-i aici, fraților? Patinoarul 23 august? Nu m-am lovit, nu mă doare, dar poți să îți spargi capul”.

Mihai Stoichiță, despre situația lui Victor Pițurcă

Înaintea partidei, Mihai Stoichiță comentase situația lui Victor Pițurcă. Fostul selecționer este acuzat de DNA de cumpărare de influență.

„Nu știu ce s-a întâmplat, normal, sunt amicii noștri cu care am lucrat. În niciun caz, nu are nicio legătură cu fotbalul. De asta nu pot să îmi dau cu părerea. Sunt șocat. Să dea Dumnezeu să nu fie nicio problemă. Nu știu, e o tragedie pentru familia lor”, a spus Mihai Stoichiță, înainte de FC Voluntari - CFR Cluj.

VIDEO. Suporterii Voluntariului, prezenți și la meciul cu CFR Cluj: „Să dăm drumul la tauri! Oleeee!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Vali Moraru n-a mai rezistat și a urlat în direct, după ce Adrian Mititelu a sunat în platou: „De 20 de ani aud asta, lăsați-mă!”

A doua zi după eșecul cu Farul, FCSB a anunțat rezilierea cu un jucător: „E liber”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
inshallah
inshallah  •  31 Ianuarie 2023, 19:41

balaj se uita de parca ar fi cautat linia careului, a fost sau nu inauntru, sa dea un 11m ca pe vremuri

gazistu
gazistu  •  31 Ianuarie 2023, 15:23

nu doresc raul nimani ... dar lui Stoichita si Burleanu, nu ma-s supara daca ar pati cate-o cadere, ceva usor! sper sa fie dati afara de la FRF amandoi habarnisti, care au prins un loc caldut, sigur, bine platit, etc ...

paolo12
paolo12  •  31 Ianuarie 2023, 05:04

Bravo ziaristului Catalin Stroia, care a descoperit, în urma unei munci titanice de investigație, ca: "Mihai Stoichiță (68 de ani), directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a alunecat pe gheață de la Voluntari și a căzut, la finalul meciului câștigat de CFR Cluj cu 1-0." Bravo!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează