FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Nelu Varga, detalii de ultimă oră despre transferul lui Otele: „Sunt ore decisive”

Philip Otele, în tricoul lui CFR Cluj
Philip Otele, în tricoul lui CFR Cluj

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 16:45 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 16:53

Philip Otele (24 de ani) poate pleca de la CFR Cluj în Bundesliga sau în Ligue 2 chiar pe ultima sută de metri a perioadei de mercato din Germania sau din Franța. Nelu Varga, patronul „feroviarilor”, a oferit ultimele detalii cu privire la transferul care îi poate slăbi echipa antrenorului Adrian Mutu.

Varga a spus că viitorul lui Otele nu a fost decis încă, în seara aceasta urmând să afle și el dacă extrema va continua în Gruia.

Scandal uriaș în Grecia! Cum îl amenință rivala Panathinaikos pe Răzvan Lucescu! » Reacția dură a lui PAOK
GRECIA
Scandal uriaș în Grecia! Cum îl amenință rivala Panathinaikos pe Răzvan Lucescu! » Reacția dură a lui PAOK

Finanțatorul ardelenilor a afirmat că atât din Franța, cât și din Germania se insistă foarte mult pentru jucătorul nigerian, iar pentru un „preț corect” CFR se va despărți de el, chiar dacă este un fotbalist foarte important în angrenajul echipei.

„Pentru Otele sunt ore decisive, până diseară vedem ce facem. Parcă au luat foc francezii şi nemții, insistă pentru el. Dacă ne convine oferta, îl dăm, e nevoie să şi vindem, ca în orice societate comercială.

Otele e important pentru noi, dar pentru prețul corect îl lăsăm să plece, dacă e bine şi pentru el, e bine şi pentru noi”, a declarat Neluțu Varga, conform PlaySport.

Otele, dorit de Stuttgart și Bordeaux

Philip Otele (24 de ani), extrema de la CFR Cluj, ar fi dorit de Stuttgart și Bordeaux. În Germania și Franța, perioada de transferuri se încheie pe 1 februarie.

Stuttgart e una dintre revelațiile Bundesligii, e pe locul 3 în campionat după 19 etape, cu 37 de puncte. Bordeaux, echipa lui Alexi Pitu, e la polul opus, se zbate în Ligue 2, e pe locul 13 din 20.

Otele ar fi fost dorit și de Trabzonspor, însă turcii nu au ajuns la un acord cu Nelu Varga, finanțatorul de la CFR Cluj. Transferul a căzut, însă Otele ar putea părăsi în cele din urmă Liga 1 în această iarnă.

Stuttgart și Bordeaux ar fi trimis oferte pentru nigerian, însă Varga nu a fost mulțumit și așteaptă ca ambele cluburi să trimită oferte îmbunătățite, potrivit ProSport. Otele are un sezon prolific, cu 9 goluri în 23 de meciuri în acest sezon din Liga 1.

CFR Cluj a cerut 4 milioane pentru Otele

CFR Cluj a primit o ofertă pentru Otele din Turcia, însă Varga a cerut 4 milioane de euro, iar turcii nu au vrut să ofere atât pe extrema ardelenilor.

„El a făcut o primă parte a campionatului formidabilă, este un jucător de foarte, foarte mare talent. Dar dacă primesc 4 milioane de euro, atât cât am solicitat, e posibil să ne despărțim de Otele.

Dacă pleacă Otele, suntem deja înțeleși cu doi atacanți, pentru ca Adrian Mutu să aibă lotul care îi trebuie să se bată la titlu și la cupele europene”, a declarat Varga pe 22 ianuarie, potrivit Fanatik.

Otele e la CFR Cluj din vara lui 2023, când sosea gratis de la UTA. El a mai jucat la echipe din eșaloanele inferioare din Anglia, Wolviston FC și Teesside Untited, la Zalgiris Kaunas, iar din ianuarie 2022 până în iulie 2023 a fost la UTA.

VIDEO Superliga - Etapa XXIV » Match Preview Petrolul Ploiești - CFR Cluj

Citește și:

Mihai Rotaru i-a dat lovitura de grație lui Laurențiu Reghecampf » I se interzice să „desfășoare orice activitate legată de fotbal!”
U CRAIOVA
Mihai Rotaru i-a dat lovitura de grație lui Laurențiu Reghecampf » I se interzice să „desfășoare orice activitate legată de fotbal!”
Lovitură în ultima zi de mercato? Boloni vrea un internațional român!
STRANIERI
Lovitură în ultima zi de mercato? Boloni vrea un internațional român!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
conicor2008
conicor2008  •  01 Februarie 2024, 20:22

OK, deci Otele o sa plece in bundesleague! MA rog, una dintre ele! Evident, ca vorbitor de limba franceza, va alege echipa mai buna, cea "nemteasca", aia din regiunea viticola de renume, Bordeaux! PAi si ce daca e in bundesleague doua (dintre ele!). Va fi coleg cu alta vedeta venita de pe plaiurile mioritice sa-i incurce pe bordelezi la fotbal, unul Pitu! Si ce daca nu o sa "ofere" nici-una dintre echipe mai mult de 800.000? IL vindem, ca asa e in societatile comercial! Dar as fi tentat sa pariez ca Otele va juca tot la kolosvar pana la finalul campionatului!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează