FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CFR 1-2

VIDEO Ciprian Deac și cheia transformării din 2024 » Cum a renăscut legenda lui CFR Cluj: „Ăsta e cel mai important lucru”

Ciprian Deac va împlini 38 de ani pe 16 februarie / FOTO: Ionuț Iordache (Gazeta Sporturilor) +47   FOTO
Ciprian Deac va împlini 38 de ani pe 16 februarie / FOTO: Ionuț Iordache (Gazeta Sporturilor)

Articol de , , - Publicat duminica, 04 februarie 2024 07:00

Ciprian Deac a revenit în prim-plan la CFR Cluj odată cu instalarea lui Adrian Mutu, experimentatul mijlocaș punându-și serios amprenta pe ultimele două victorii ale „feroviarilor”. Contra Petrolului, „veteranul” de aproape 38 de ani a înscris în prelungiri golul care a adus toate punctele în Gruia.

La finalul meciului, Gazeta l-a întrebat pe Ciprian Deac cum a „survolat” perioada în care Andrea Mandorlini îl transformase în rezervă de lux la CFR Cluj. 

Fotbalistul a explicat în discursul său cum a depășit momentele mai puțin plăcute experimentate în ultimele luni. Secretul? Reziliența psihică de care a dat dovadă când mulți îl vedeau deja retras. 

Deac pentru eternitate! „Veteranul” CFR-ului aduce o victorie dramatică pe terenul Petrolului, într-un final nebun: clasamentul ACUM
PETROLUL - CFR CLUJ
Deac pentru eternitate! „Veteranul” CFR-ului aduce o victorie dramatică pe terenul Petrolului, într-un final nebun: clasamentul ACUM

Ciprian Deac, din nou în prim-plan la CFR Cluj: „Important e să fii pregătit fizic și psihic. Am crezut în mine!”

„Cel mai important lucru e că am crezut în mine. M-am pregătit la fel în fiecare azi, am știut că în fotbal se poate întâmpla orice, că se pot schimba lucrurile de la o săptămână la alta. 

Important e să fii pregătit fizic și psihic. Mă bucur de fiecare minut în care sunt în teren, mă bucur că pot să-mi ajut echipa”, a mărturisit Ciprian Deac, la finalul întâlnirii de la Ploiești. Acesta a adăugat: 

„Mă bucur pentru Mutu, știu cât de mult își dorește să facă performanță și știu cât de mult muncește. Iar Dumnezeu te răsplătește dacă muncești”. 

CFR Cluj s-a apropiat la opt puncte de FCSB, însă roș-albaștrii au un meci în minus, pe care-l vor juca luni în compania Farului. Deac speră că „feroviarii” vor primi o mână de ajutor din partea campioanei en titre: 

„Așteptăm greșeala adversarului, mai avem multe puncte de recuperat și orice punct contează. Campionatul adevărat va începe în play-off”.

Ne bucurăm că am avut tăria de caracter de a reveni de la 0-1. Din punctul meu de vedere, asta spune foarte multe lucruri. O echipă mare știe să revină când este mai important. Puteau să câștige și ei pe final, am făcut-o noi până la urmă. 

- Ciprian Deac

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Petrolul - CFR Cluj 1-2

Petrolul - CFR / FOTO: Ionuț Iordache
Petrolul - CFR / FOTO: Ionuț Iordache
Petrolul - CFR / FOTO: Ionuț Iordache
Petrolul - CFR / FOTO: Ionuț Iordache
Petrolul - CFR / FOTO: Ionuț Iordache
+43 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Fumatul interzis, nu și pentru președinte! 10 detalii de la Petrolul - CFR Cluj, observate de reporterii GSP prezenți la Ploiești

VIDEO+FOTO Deac pentru eternitate! „Veteranul” CFR-ului aduce o victorie dramatică pe terenul Petrolului, într-un final nebun

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează