FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Îi dă șah-mat lui Becali. Fotbalistul care a costat o avere vrea să plece gratis de la FCSB

Dacă Andrea Compagno pleacă gratis de la FCSB, Gigi Becali ar înregistra o pierdere de 1,5 milioane de euro, cât a plătit pentru italian
Dacă Andrea Compagno pleacă gratis de la FCSB, Gigi Becali ar înregistra o pierdere de 1,5 milioane de euro, cât a plătit pentru italian

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2024 13:34 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 10:10

Andrea Compagno e hotărât să stea până în vară la FCSB, pentru a pleca liber de contract. Astfel, italianul ar câștiga mai mulți bani de la noul club, la fel ca agenții lui.

Dorit de mai multe echipe în această iarnă, printre care Aktobe și Konyaspor, atacantul în vârstă de 27 de ani nu s-a grăbit să o părăsească pe FCSB.

MM Stoica, contre în direct pe subiectul delicat de la FCSB: „Adică eu sunt mincinos și tu știi mai bine?!”
FCSB
MM Stoica, contre în direct pe subiectul delicat de la FCSB: „Adică eu sunt mincinos și tu știi mai bine?!”

Andrea Compagno plănuiește să plece la finalul sezonului de la FCSB

Compagno e foarte atent la următoarea țară în care ar putea evolua, soția lui fiind însărcinată și dorindu-și un oraș confortabil. 

Apoi, atacantul a ajuns la un acord cu agenții lui, părțile stabilind că o plecare în vară de la FCSB ar fi mai avantajoasă. În acest caz, și Andrea crede că va încasa un salariu mai mare decât ar putea obține acum, plus o primă de instalare consistentă, și impresarii sunt siguri că ar beneficia de un comision superior, susțin surse GSP autorizate.

Contractul dintre Compagno și FCSB, parafat în vara anului 2022, expiră la finalul campionatului actual. Becali are o opțiune la dispoziție prin care ar putea să-i prelungească automat italianului înțelegerea pe încă două sezoane, numai că fotbalistul speră ca patronul roș-albaștrilor să-l lase să plece liber la vară, potrivit informațiilor Gazetei.

Compagno chiar își asumă să nu mai joace deloc până în mai, când se încheie Superliga.

Îi dă șah-mat lui Becali. Fotbalistul care a costat o avere vrea să plece gratis de la FCSB
Andrea Compagno nu a fost niciodată pe placul lui Gigi Becali

Despre intenția lui Compagno de a o părăsi pe FCSB abia la vară a scris și playsport.ro

Oferta lui Aktobe pentru Andrea Compagno rămâne în picioare

GSP a prezentat zilele trecute oferta oficială primită de FCSB pentru Andrea Compagno, de la Aktobe

Gruparea din Kazahstan era dispusă să achite 250.000 de euro pentru Compagno, plus bonusuri, și 20% dintr-un eventual viitor transfer. S-ar fi ajuns la o valoare apropiată de 350.000 de euro. Compagno ar fi câștigat 400.000 € net anual, plus diferite bonusuri.

FCSB era de acord cu propunerea, pe care Andrea nu a mai acceptat-o însă. Totuși, potrivit surselor Gazetei, Aktobe încă e interesată de Compagno, datele ofertei fiind neschimbate.

20 de goluria reușit Compagno în tricoul FCSB (55 de apariții oficiale în toate competițiile)

Andrea Compagno și-a schimbat optica

La finalul anului trecut, Compagno se declara deschis cu privire la o posibilă despărțire de FCSB: „Dacă domnul Becali vrea să scape de mine, îmi fac bagajele! Nu vreau să fur bani de la el”

Între timp, fotbalistul achiziționat cu 1,5 milioane de euro de la FCU Craiova abordează o atitudine diferită și nu mai e dispus să se despartă în orice condiții de liderul la zi al Superligii.

2,3 milioane de euroe cota de piață a lui Andrea Compagno pe Transfermarkt

VIDEO. Gică Hagi, nervos înainte de FCSB - Farul: „Și noi avem absenți!”

Mai multe articole despre FCSB: 

Ilie Dumitrescu a reacționat după ce și-a auzit numele la conferința lui Charalambous: „Ar putea să pună punct!”
FCSB
Ilie Dumitrescu a reacționat după ce și-a auzit numele la conferința lui Charalambous: „Ar putea să pună punct!”
FCSB, refuzată! Atacantul care l-a impresionat pe Gigi Becali a respins oferta: „Ăsta e motivul”
FCSB
FCSB, refuzată! Atacantul care l-a impresionat pe Gigi Becali a respins oferta: „Ăsta e motivul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
adybumbescu
adybumbescu  •  05 Februarie 2024, 22:10

asta isi da sah mat singur ca are nevoie de compagno

tallpaiadului
tallpaiadului  •  05 Februarie 2024, 20:00
Postat de valsword pe 05 Februarie 2024, 19:19

Cum adica o sa aiba un salariu mic? Este sub contract cu echipa pana in vara si va avea exact salariul trecut in contract.Ciobanul nu poate sa scada salariul lui Compagno,jucatorul nu a gresit cu nimic,se antreneaza perfect si e gata sa intre oricand in teren daca i se cere,cat timp e sub contract.

Salariu mic in compararie cu cel pe care l-ar avea la Aktobe daca ar pleca acum. Adica el "pierde" peste 200.000 Euro in fiecare luna daca ramane la FCSB.

muzzi1
muzzi1  •  05 Februarie 2024, 19:50
Postat de ATH3US pe 05 Februarie 2024, 16:06

La banii lui Gigi, i-as face o aroganta : te-am luat cu 1,5 milioane si vrei sa pleci gratis ?! I-as prelungi contractul cu doi ani, i-as lua o Dacie si l-as pune sa locuiasca si sa se antreneze in Berceni . Un *** !

la banii lui jiji,dar la mintea voastra? voi fcsebistii sunteti si ***, si rai! omul ala a jucat sa va aduca bucurie unor *** ca voi! nu a fugit ca Ianis Stoica de la Cluj, ci este stapanul vostru care nu il mai vrea, aparent fara motiv! deci, de ce sa ii faci o aroganta? pentru ca poti? asta e minte de bisnitar oparit cu scoala la zi la Poarta Alba! se pare ca nu numai jiji si mititelu o au, ci si ciracii lor! adica eu vin la munca si nu iti mai place fata mea si trebuie sa-ti suport si mizeriile? las` ca iti arat eu tie! mama ma-sii de mentalitate de chilotar! ***, *** ba baiete si cu bube-n nas! si *** si ai dracu`!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează