FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 1-1

video+foto 5 detalii de la FCSB - Farul » Ce au remarcat reporterii GSP la Elias Charalambous + scene curioase la pauză

FCSB - Farul, etapa #24 +25   FOTO
FCSB - Farul, etapa #24

Articol de , , , , - Publicat luni, 05 februarie 2024 22:31 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 12:59

FCSB și Farul s-au duelat pe Arena Națională, în derby-ul etapei a 23-a din Superligă, meciul terminându-se la egalitate, 1-1, după ce gazdele au marcat în prelungiri.

1. S-a răzgândit Becali sau Charalambous și Pintilii au fost mai tari?

În victoria cu Universitatea Craiova, FCSB l-a pierdut pe golgheterul Darius Olaru. Avertizat cu galben, mijlocașul a fost suspendat pentru meciul cu Farul. Iar patronul Gigi Becali a anunțat că FCSB va face mai multe schimbări tactice, urmând ca Alexandru Băluță să fie coborât ca inter, din poziția de atacant central.

Doar că la ora meciului, FCSB a arătat diferit. Băluță a rămas în centrul atacului, iar în locul lui Olaru a apărut Baba Alhassan

Introducerea fotbalistului adus de la Hermannstadt a fost de bun augur. Fotbalistul de care Gigi Becali nu este încă pe deplin mulțumit a fost printre cei mai activi de la FCSB, marcând în minutul 55. Cel mai probabil, decizia i-a aparținut staff-ului. Și cel mai probabil, Baba va rămâne în primul „11” și la meciul cu Sepsi (11 februarie). De data asta, în locul lui Adrian Șut, suspendat.

2. Elias Charalambous chiar e antrenor

Contestat și criticat de când a preluat banca FCSB-ului pentru că Gigi Becali se implică în alcătuirea echipei de start și la schimbări, Elias Charalambous se comportă ca orice antrenor peste care nu se bagă patronul. Și a arătat că nu are doar rol decorativ.

FCSB - Farul, etapa #24
FCSB - Farul, etapa #24
FCSB - Farul, etapa #24
FCSB - Farul, etapa #24
FCSB - Farul, etapa #24
+21 FOTO

Extrem de implicat pe margine tot timpul, cipriotul a stat doar în picioare pe întreaga durată a meciului. S-a agitat și a dat indicații întruna, reparând greșelile de poziționare ale elevilor săi sau încercând să le explice cum să depășească defensiva Farului. Și chiar a schimbat în timpul meciului, cerându-le lui Tavi Popescu și Luis Phelipe să schimbe locurile, după 25 de minute. 

3. Marilena, alături de „Rege”

În ziua în care a împlinit 59 de ani, Gică Hagi a avut-o alături și pe Marilena, soția sa. În startul partidei, camerele au surprins-o în momentul în care un stadion întreg îl aclama pe soțul său. 

Îmbrăcată elegant, într-un palton negru, aceasta a urmărit meciul de la zona „VIP” de pe Arena Națională. Raed Krishan, fotoreporterul GSP, a surprins câteva cadre cu cea care îi e alături managerului de la Farul din 1995.

5 detalii de la FCSB - Farul » Ce au remarcat reporterii GSP la Elias Charalambous + scene curioase la pauză
Marilena Hagi, în tribune la FCSB - Farul

4. S-au înfierbântat la pauză

Suporterii Farului s-au oprit din cântat odată cu fluierul care a consfințit finalul primei reprize. În sectorul ocupat de fanii dobrogenilor a fost agitație mare la pauză. Două dintre grupurile de fani ale „rechinilor” s-au răfuit verbal destul de serios, și-au aruncat reproșuri și vorbe grele, sub privirile stewarzilor care-și pregăteau deja terenul pentru o intervenție. 

N-a fost cazul, spiritele s-au calmat în cele din urmă, chiar dacă liderii ultrașilor constănțeni au continuat să se ciondănească. Circa 150-200 de ultrași au însoțit-o pe Farul la București.

5.  Front comun pentru „Sișu”, s-a implicat și Târnovanu

„O stea din peluza noastră s-a urcat la cer. RIP «Sișu». În startul meciului, Peluza Nord a afișat un banner pentru un suporter de-ai roș-albaștrilor care a decedat recent. 

„Sișu”, cum era poreclit de apropiați, a încetat din viață la începutul lui februarie, într-un accident teribil. Fanii au făcut front comun în ultimele zile pe grupurile suporterilor roș-albaștri, au pus mână de la mână și i-au dedicat un banner memorial tânărului, pe care l-au afișat în prima repriză a meciului cu Farul. 

Ștefan Târnovanu însuși s-a implicat în demersurile suporterilor. Tânărul care a încetat din viață juca fotbal, era și el portar. 

VIDEO Galeria FCSB i-a cântat „la mulți ani” lui Gică Hagi. „Regele” a împlinit azi 59 de ani

Citește și: 

Imagini emoționante de ziua „Regelui” » Ce surprize a găsit Gică Hagi pe Arena Națională, la FCSB - Farul
FCSB - Farul
Imagini emoționante de ziua „Regelui” » Ce surprize a găsit Gică Hagi pe Arena Națională, la FCSB - Farul
Adrian Șut, suspendat » Jucătorul crucial de la FCSB ratează un meci tare
FCSB - FARUL
Adrian Șut, suspendat » Jucătorul crucial de la FCSB ratează un meci tare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
mirstelistu
mirstelistu  •  06 Februarie 2024, 11:56
Postat de dobrin pe 06 Februarie 2024, 06:19

Elias Charalambous va fi nominalizat la Oscar pentru rolul jucat aseara.

Si care e rolul ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adybumbescu
adybumbescu  •  06 Februarie 2024, 08:55

Ngezanaaa si Dawaaaaa au facut praaaf partidaaa,dar trebuiau sa joace cu Coman din primul minut,sa il lase pe Tavi popescu pe banca sa il bage pe pantea in locul lui cretu pt u21 si ar fi castigat partida ca la cate ocazii au ratat sansele se razbuna,terminati cu experimentele ca pierdeti campionatul in felul asta

DennisUTA
DennisUTA  •  06 Februarie 2024, 08:01

"O STE A DIN PELUZA NOASTRA S-A URCATLA" bravo baieti

Vezi toate comentariile (6)
Comentează