FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS DINAMO

Cristi Borcea, din nou alături de Dinamo! Ionuț Lupescu a dezvăluit suma oferită de fostul patron al „câinilor”

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2024 21:52 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 22:57

Cristi Borcea a reînceput să investească la Dinamo, însă nu la echipa din Liga 1 pe care a patronat-o. Ionuț Lupescu, simbol al „câinilor roșii”, a dezvăluit că Borcea a contribuit la modernizarea terenului de la „Velodrom”, unde conducerea CS Dinamo își propune să mute juniorii clubului din această vară, după începerea demolării arenei centrale.

Borcea a decis să sprijine cu 100.000 de euro inițiativa de modernizare a infrastructurii centrului de copii și juniori, Academia Dinamo, venită din partea președintelui de onoare al CS Dinamo, Ionuț Lupescu.

Transfer anunțat de Adrian Mititelu la FCU Craiova: „Urmează să-l legitimăm!”
FCU Craiova
Transfer anunțat de Adrian Mititelu la FCU Craiova: „Urmează să-l legitimăm!”

Ionuț Lupescu și un proiect dedicat viitorului „câinilor”

„Kaiserul” a vorbit deschis despre proiectul său și a transmis conducerii clubului din Ministerul de Interne că nu își dorește bani pentru plata antrenorilor sau a fotbaliștilor, ci pentru a le oferi copiilor condiții de pregătire ca în țările occidentale.

„Toate aceste lucruri legate de consultanță le-am finalizat și le-am prezentat, la sfârșitul anului trecut, președintelui Ionuț Popa. Nu știu dacă e cel mai bun proiect de academie, dar eu am văzut foarte multe în Europa și am încercat să adaptez pentru situația care este în Parcul Sportiv Dinamo și, mai ales, în România. Pentru toate aceste lucruri îți trebuie și bani, dar nu banul este o prioritate.

Ceea ce vreau să le transmit celor de la minister este că nu vrem bani pentru a plăti jucătorii, antrenorii, dorim pentru infrastructură, pentru a avea condiții precum afară. Sumele nu sunt mari. Se pot face patru terenuri de fotbal, asta în afară de stadionul mare, două de iarbă artificială, două de iarbă normală, care ar putea fi folosite și de rugby.

La fel, cred că se mai pot construi trei terenuri pentru inițiere, de copii (n.r. - minifotbal). Trebuie, clar, un centru medical… de refacere și, mai ales, o sală de forță mai mare. Pentru acest lucru ai nevoie și de oameni pricepuți și, în acest sens, am făcut și propuneri de organigramă”, a declarat Ionuț Lupescu, conform ProSport.

Cristi Borcea, printre sponsorii CS Dinamo

Lupescu a explicat că, pe lângă ajutorul de la minister, pentru proiectul său a căutat și sponsorizări private. Printre cei care au ales să sprijine proiectul se numără și Cristi Borcea, fostul patron al prim-divizionarei Dinamo.

„În proiectul pe care l-am prezentat la CS și la minister am mers și pe fonduri private. Cristi Borcea a ajutat, e vorba de modernizarea de la Velodrom, pe care noi o dorim cât mai rapid, în contextul în care anul acesta începe organizarea de șantier pentru arena principală și este posibil ca terenul cu suprafață sintetică să fie blocat (n.r.- terenul din spatele Peluzei Cătălin Hîldan).

Astfel, dorim ca terenul de la Velodrom să fie reabilitat cu suprafață naturală nouă și să devină utilizabil. Sperăm să găsim și alți oameni de afaceri care vor să sprijine, căutăm”, a adăugat fostul mare internațional, potrivit sursei citate.

VIDEO Obiectivele lui Ionuț Lupescu pentru 2024 + Ce spune despre Drăgușin la Tottenham: „Important este să joace”

Citește și:

Conflict în conducerea Barcelonei » Deco vrea un antrenor din Portugalia, Laporta nu e de acord
BARCELONA
Conflict în conducerea Barcelonei » Deco vrea un antrenor din Portugalia, Laporta nu e de acord
După 5 luni în Spania, Ianis Hagi numește aspectul care l-a surprins: „Mă așteptam să fie așa în Anglia și Germania, nu aici”
Alaves
După 5 luni în Spania, Ianis Hagi numește aspectul care l-a surprins: „Mă așteptam să fie așa în Anglia și Germania, nu aici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Barna
Barna  •  07 Februarie 2024, 18:51
Postat de elgabri pe 06 Februarie 2024, 23:50

Nu ne mai sufocati cu parnaiasi si infractori !!

GSP e plin cu articole despre Gigi, MM, Mititelu! De ce n-ar fi și Borcea?

Barna
Barna  •  07 Februarie 2024, 18:48

Forza Dinamo!

demolarii
demolarii  •  07 Februarie 2024, 13:59

Borcea investește în locul de sub Complexul sportiv Dinamo......altceva nu-l interesează în legătură cu Dinamo.....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează