FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB schimbă din nou » Cu Sepsi iese din echipa de start jucătorul despre care MM Stoica spune că „joacă cel mai bun fotbal al său”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2024 07:58 / Actualizat miercuri, 07 februarie 2024 13:30

FCSB e nevoită să schimbe din nou echipa de start pentru meciul următor, cu Sepsi.

  • FCSB – Sepsi se joacă duminică, de la 20:45. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

Elias Charalambous, antrenorul FCSB, e nevoit să facă din nou schimbări în echipa de start. După ce la meciul cu Farul a început fără Florinel Coman, răcit, și fără Darius Olaru, suspendat, cipriotul trebuie să mute din nou.

Jucătorul care l-a cucerit pe Gigi Becali după FCSB – Farul: „Dacă-l pui şi portar, apără!”
FCSB
Jucătorul care l-a cucerit pe Gigi Becali după FCSB – Farul: „Dacă-l pui şi portar, apără!”

Schimbări la FCSB pentru meciul cu Sepsi

În egalul cu Farul, FCSB l-a pierdut pe Adrian Șut (24 de ani). Acesta va fi suspendat pentru meciul cu Sepsi. Cel mai probabil va fi înlocuit de Baba Alhassan, cel care i-a ținut locul lui Olaru și l-a impresionat pe Gigi Becali.

A doua schimbare va fi provocată de regula U21. Pentru că Octavian Popescu e accidentat și va rata meciul cu Sepsi, după cum a spus MM Stoica, FCSB va fi nevoită să apeleze la fundașul dreapta Alexandru Pantea (21 de ani).

El va fi din nou titular și îl va înlocui pe Vali Crețu, despre care managerul general Mihai Stoica spunea luni seară, la OrangeSport, că „joacă cel mai bun fotbal de când s-a apucat. Îl cunosc de mic și pot spune că nu a jucat niciodată la nivelul ăsta”.

În acest sezon, Pantea a început ca rezervă meciul cu UTA, intrând la pauză, a fost titular cu Universitatea Craiova, fiind schimbat după 45 de minute, și a rămas pe bancă la meciul cu Farul.

Cum ar putea arăta FCSB cu Sepsi: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Alhassan, Lixandru, Olaru – Luis Phelipe (Miculescu), Băluță, Fl. Coman

FCSB a schimbat mereu echipa de start în 2024

Până acum, în trei meciuri jucate în 2024, FCSB a schimbat mereu în echipa de start. Fie din rațiuni tactice, fie din cauza suspendărilor sau a accidentărilor.

  • FCSB cu UTA (4-0): Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Olaru, Șut, Lixandru – Oct. Popescu, Băluță, Fl. Coman
  • FCSB cu Universitatea Craiova (3-0): Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic - Olaru, Șut, Lixandru – Luis Phelipe, Băluță, Fl. Coman
  • FCSB cu Farul (1-1): Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Șut, Alhassan – Luis Phelipe, Băluță, Oct.Popescu
Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO Gigi Becali, impresionat de jocul echipei sale în meciul cu Farul

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali reacționează după criticile primite de Charalambous: „Fac eu asta? Eu nici nu visam!”
FCSB
Gigi Becali reacționează după criticile primite de Charalambous: „Fac eu asta? Eu nici nu visam!”
MM Stoica cere un jucător în echipa de start la FCSB: „El ar trebui să fie titular” » Critică un alt fotbalist: „O să avem o discuție”
FCSB
MM Stoica cere un jucător în echipa de start la FCSB: „El ar trebui să fie titular” » Critică un alt fotbalist: „O să avem o discuție”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mirstelistu
mirstelistu  •  08 Februarie 2024, 20:18

Sa *** ca acea forma de fotbalist numit globtavian va fi accidentat pana la finalul sezonului

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează