FOTBAL  »  LIGA 3  »  UNIREA ALBA-IULIA

VIDEO Fostul jucător al lui Dinamo, eurogol de la mijlocul terenului în meciul cu echipa antrenată de Florentin Petre

Alexandru Giurgiu, foto: Facebook
Alexandru Giurgiu, foto: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2024 22:24 / Actualizat luni, 11 martie 2024 04:16

Alexandru Giurgiu (31 de ani) a fost eroul echipei sale, Unirea Alba-Iulia, în meciul câștigat în fața Unirii Ungheni, scor 2-1, în etapa #16 din liga a treia.

Fost internațional de tineret și fost jucător la Astra Giurgiu, Dinamo, Farul Constanța sau Slavia Sofia, Giurgiu a marcat golurile echipei sale în primul meci din 2024.

Imaginile care vor ajunge în toată Europa! Ce făcea Napoli cu telefonul chiar înainte să înceapă derby-ul din Bănie
FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA
Imaginile care vor ajunge în toată Europa! Ce făcea Napoli cu telefonul chiar înainte să înceapă derby-ul din Bănie

VIDEO. Alexandru Giurgiu, gol fabulos în liga a treia

Gazdele au deschis scorul în minutul 44, iar reușita lui Giurgiu a fost un eurogol de la mijlocul terenului. Oaspeții, antrenați de Florentin Petre (48 de ani), au egalat în repriza a doua, iar golul victoriei a fost semnat, în minutul 75, de același Giurgiu, care a trimis un șut de la 20 de metri.

„Suntem foarte bucuroși că am învins într-un joc foarte greu. Am jucat cu sufletul și, dacă vom câștiga următoarele două partide, vom fi în play-off. La primul gol, unul frumos, nu pot să zic că am vrut să înscriu, dar e bine că am marcat”, a spus Giurgiu, citat de sport.ro.

În urma acestui succes, Unirea Alba-Iulia este pe locul 5, cu 25 de puncte după 16 etape. Mai sunt două etape de disputat înainte de startul play-off-ului/play-out-ului.

Locul 5, cel pe care se află Alba-Iulia, este primul din play-out. De cealaltă parte, Unirea Ungheni, echipă antrenată de Florentin Petre, este pe 3, cu 27 de puncte. Liderul seriei 9 din liga a treia este Gloria 2018 Bistrița, cu 37 de puncte.

FRF a sancționat 4 fotbaliști pentru trucarea meciului dintre Sporting Roșiori și Vedița Colonești

Marian Stoenac (30 de ani), fost fotbalist în primul eșalon la Juventus București, a fost pedepsit de Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF pentru trucarea partidei dintre Sporting Roșiori și Vedița Colonești din Liga a III-a. El și alți trei colegi ar fi pariat pe înfrângerea echipei lor, care avea cota 5.00.

Partida s-a disputat pe 8 septembrie 2023, în etapa a 3-a din Liga a III-a. Stoenac a fost suspendat pentru 9 luni din activitate și va fi nevoit să plătească o amendă de 100.000 lei. Aceeași pedeapsă a fost primită și de colegii săi Valentin Florin Neaga, Marius Mitran şi Ionel Ciortan.

Jucătorii fuseseră reclamați chiar de propriul club. Fotbaliștii ar fi pariat pe înfrângerea echipei lor în fața celor de la Vedița Colonești. Oaspeții din Colonești aveau o cotă de 5.00 la victorie și s-au impus categoric, scor 4-1.

Citește și alte știri:

Adrian Mutu, șocat după Rapid - FCSB: „Ne-a bulversat pe toţi” » „Briliantul” vede 4 echipe în lupta pentru titlu
Rapid – FCSB 4-0
Adrian Mutu, șocat după Rapid - FCSB: „Ne-a bulversat pe toţi” » „Briliantul” vede 4 echipe în lupta pentru titlu
Mihai Stoica se opune deciziei lui Becali: „E exclus!”
Rapid - FCSB 4-0
Mihai Stoica se opune deciziei lui Becali: „E exclus!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  11 Martie 2024, 03:07

Frumos gol...Giurgiu poate sa joace fara probleme in liga 2 la o echipa cu pretentii...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează