FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, prima reacție după interesul lui Brighton: „Nu suntem fericiți că a apărut în presă”

Philip Otele (24 de ani), extrema de la CFR Cluj, e dorit de Brighton / FOTO: Imago Images
Philip Otele (24 de ani), extrema de la CFR Cluj, e dorit de Brighton / FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2024 11:12 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 11:34

Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, a vorbit despre interesul lui Brighton pentru Philip Otele (24 de ani).

Extrema stânga din Nigeria le-a atras atenția englezilor de la Brighton, care îl monitorizează atent. Însă oficialii de la CFR Cluj sunt nemulțumiți de informațiile apărute în afara perioadei de mercato.

Nu mai există răbdare la Rapid » Anunțul făcut de club înainte de meciul cu Universitatea Craiova
RAPID
Nu mai există răbdare la Rapid » Anunțul făcut de club înainte de meciul cu Universitatea Craiova

Cristi Balaj, reacție după interesul lui Brighton pentru Otele

„Nu e perioadă de transferuri acum. E o perioadă importantă a campionatului și nu suntem neapărat fericiți când apar asemenea subiecte în momentele importante ale campionatul.

Știm că Otele e urmărit de cluburi importante, a și fost o ofertă importantă în iarnă, care a fost refuzată pentru că noi considerăm că valoarea lui e mult mai mare decât ceea ce ni s-a oferit. Evităm să vorbim de sume pentru că valoarea unui jucător trebuie dată de prestațiile lui.

Noi suntem mulțumiți că are un nivel foarte bun - assist-uri, goluri înscrise. Noi suntem liniștiți că va ajunge să aibă un transfer la un club important.

Otele e un profesionist desăvârșit. Pentru el există doar fotbal. Se pregătește la cel mai înalt nivel și sunt convins că va ajunge la un club important din Europa.

Oferta din iarnă pentru Otele a fost din Europa, din Franța. Au mai fost și alte echipe interesate de Otele, dar cea din Franța a fost concretă. Acum nu avem nimic, dar acum nu e perioadă de transferuri. Sunt convins că dacă va evolua cum o face în această perioadă vom ajunge să îl vedem în campionate importante.

Indiscutabil, îl văd pe Otele într-un campionat important. E un jucător mult peste nivelul campionatului României. A fost o decizie bună să-l transferăm, l-am urmărit, l-am remarcat și probabil noi am văzut calități la el pe care alții nu le-au remarcat”, a declarat Cristi Balaj, citat de sport.ro.

Philip Otele, urmărit de Brighton

„Brighton îl monitorizează pe Philip Otele, extrema de la CFR Cluj, unul dintre starurile din prima ligă româneasă. Baza de date impresionantă a «pescărușilor» l-a scos la suprafață pe Otele, una dintre perlele ascunse din Europa. CFR Cluj îl evaluează la aproximativ 3 milioane de lire sterline.

Extrema de picior drept ar urma să fie împrumutat la clubul belgian Union St. Gilloise, clubul partener al lui Brighton, înainte să primească o șansă în Premier League. Moises Caicedo, Denis Undav și Simon Adingra sunt printre cei care au fost împrumutați în Belgia înainte să se întoarcă la Brighton și să joace în Premier League.

Nigerianul Otele s-a antrenat cu Arsenal când avea 14 ani, dar a trebui să părăsească Marea Britanie din cauza unor probleme cu viza. S-a întors apoi să studieze la Universitatea Teesside, dar a și jucat la nivel semi-profesionist la Wolviston, înainte să își construiască o carieră în Europa.

Otele a devenit profesionist în 2019, la echipa lituaniană Kauno Zalgiris. Apoi a plecat la UTA Arad, în România, înainte să semneze cu CFR Cluj, o echipă de Conference League”, scriu englezii de la The Standard.

VIDEO. Adrian Mutu, conferință înainte de Sepsi - CFR Cluj

Citește și:

Scapă cine poate! Atacantul de la retrogradare s-a transferat în străinătate
TRANSFER
Scapă cine poate! Atacantul de la retrogradare s-a transferat în străinătate
Andrei Nicolescu a deconspirat pentru GSP.ro planul lui Dinamo: „Am făcut și cerere la FRF!”
DINAMO
Andrei Nicolescu a deconspirat pentru GSP.ro planul lui Dinamo: „Am făcut și cerere la FRF!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Gorilla
Gorilla  •  29 Martie 2024, 12:17

ei o dau la presa, inventata clar, dupa care fac pe mironositele....cata parsivitate

Vezi toate comentariile (1)
Comentează