FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Lovitura plănuită de Rotaru la Universitatea Craiova! GSP are toate detaliile transferului

Alexandru Cicâldău e împrumutat în acest sezon de Galatasaray la Konyaspor Foto: Imago
Alexandru Cicâldău e împrumutat în acest sezon de Galatasaray la Konyaspor Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2024 13:26 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 15:28

Alexandru Cicâldău, 26 de ani, este împrumutat lui Konyaspor, dar la finele sezonului se va întoarce la Galatasaray, cu care mai are contract până în 2026.

Universitatea Craiova are două obiective pentru perioada următoare. Pe de-o parte, revenirea în Europa, după un sezon „pe sec”. Pe de alta, „repatrierea” lui Alexandru Cicâldău.

Negocieri-bombă pentru Gică Hagi » Poate pleca de la Farul: „Impresarul e la discuții” + prima reacție a „Regelui”
FARUL
Negocieri-bombă pentru Gică Hagi » Poate pleca de la Farul: „Impresarul e la discuții” + prima reacție a „Regelui”

Mihai Rotaru vrea să-l readucă pe Cicâldău la Craiova

Patronul Mihai Rotaru a mai încercat să-l readucă pe „Cic” în Bănie, inclusiv vara trecută, însă n-a fost posibil. Galatasaray, căreia i l-a vândut cu 6,5 milioane de euro în 2021, l-a cedat lui Konyaspor sub formă de împrumut, cu drept de transfer definitiv.

Numai că, la Konya, mijlocașul în vârstă de 26 de ani n-a convins și, potrivit presei locale, se va întoarce în vară la Galata, cu care are contract până-n 2026. Cotidianul BBN Haber a scris zilele trecute că „după ce a trecut printr-o nouă restructurare și a semnat contracte pe termen lung cu jucătorii achiziționați în iarnă, Konyaspor și-a făcut planuri și pentru sezonul următor”.

Șansa Universității Craiova: Okan Buruk, antrenorul lui Galatasaray, nu este fan Cicâldău

Iar internaționalul român nu va mai continua la alb-verzi: „Îi vom mulțumi acestui jucător și ne vom despărți”. Publicația amintită susține că Alex Cicâldău „a provocat o mare dezamăgire. A contribuit cu doar un singur gol în 28 de meciuri”.

Însă la Galatasaray, mai ales în aceste condiții, este de așteptat ca antenorul Okan Buruk să nu-l rețină. Fostul coechipier al lui Gică Hagi nu-i fan Cicâldău și încă de la numirea sa pe bancă, în 2022, a cerut conducerii să-l vândă sau să-l împrumute.

Mihai Rotaru nu mai are de luat bani de la Galatasaray

Clubul l-a cedat lui Al Ittihad Kalba (2022-2023), a urmat Konya (2023-2024), iar acum se pregătește Universitatea Craiova. Din informațiile Gazetei Sporturilor, Mihai Rotaru nu mai are de primit bani din cei 6,5 milioane negociați, dar speră ca bașkanii Galatei să i-l cedeze pe Cicâldău sub formă de împrumut.

Patronul Universității l-a readus pe Andrei Ivan, în 2019, chiar contracost. După ce-l vânduse lui FK Krasnodar, în 2017, contra a 3 milioane de euro, el a plătit doi ani mai târziu 1,2 milioane de euro pentru transferul jucătorului de bandă.

22 de partidea bifat Alex Cicâldău la Galatasaray, ca titular, dintr-un total de 28 de apariții. Are un gol și două pase decisive

VIDEO. Match Preview Universitatea Craiova - Rapid » Etapa 2 din play-off-ul Superligii

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor, despre lupta la titlu: "CFR este condamnată să câștige. Cine pierde în U Craiova - Rapid riscă să piardă și locul doi. Farul-FCSB este un meci de 1X2"

Mai puteți citi:

Atacantul pe care Raul Rusescu îl vrea la FCSB: „Mâine l-aș lua, cu ochii închiși! Îmi place la nebunie!”

LPF confirmă anunțul lui Nicolescu din GSP » Dinamo - Petrolul, cu spectatori în tribune! Cine îi va încuraja pe „câini”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mirstelistu
mirstelistu  •  02 Aprilie 2024, 15:11

Ce lovitura sa fie cu un alt umflat pierdut prin campionate mediocre?

vilito
vilito  •  29 Martie 2024, 18:58
Postat de legio.sud pe 29 Martie 2024, 17:09

Ce legătură există între nereușite și club?!! Te înțeleg că ești un hater dar nu te mai face de râs cu aberații de genul ăsta .

i-am antrenat eu ? tot ce a produs csu au fost tepe pentru cluburile care i-a cumparat...acum e adevarat ca nu i-a obligat nimeni sa dea atatia bani pe ei

legio.sud
legio.sud  •  29 Martie 2024, 17:09
Postat de vilito pe 29 Martie 2024, 15:58

inca o teapa se intoarce acasa...csu cred ca are o rata de nereusite mai mare decat becali

Ce legătură există între nereușite și club?!! Te înțeleg că ești un hater dar nu te mai face de râs cu aberații de genul ăsta .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează